Noile modele Tesla se vor încărca cu energia pozitivă a lui George Buhnici

Tesla a semnat un parteneriat cu George Buhnici pentru alimentarea noilor modele Tesla cu ajutorul energiei sale pozitive.

Vloggerul și influencer-ul George Buhnici a semnat azi un parteneriat cu producătorul de vehicule electrice Tesla pentru rețeaua de încărcare a modelelor mărcii în România. Acestea ar urma să fie încărcate direct de la sursa regenerabilă de energie pozitivă pe care George Buhnici o emană după ce bea două cafele, un Red Bull, un Supradin efervescent, iar la final mângâie o pisică.

Astfel, posesorii de Tesla din România nu vor mai fi nevoiți să aștepte la stațiile de încărcare și își vor încărca mașinile stând de vorbă cu George Buhnici, care le va spune mai multe bancuri cu Bulă. „Timpul mediu de încărcare al unui model Tesla va fi de două-trei bancuri cu Bulă”, a spus George Buhnici după ce a fost contactat de jurnaliștii de la Motorvlog TV. Acesta cunoaște peste 100 de bancuri și garantează cu mâna pe inimă și masca pe gură că posesorii de Tesla din România nu vor auzi un banc cu Bulă de două ori.

Sursa foto – Cavaleria.ro

Comentarii

comentarii

©2018 Motorvlog.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTORVLOG aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account