Răsfoiește online noua ediție a revistei Ladies in Motion!

#RăsfoimAcasă noua ediție a revistei Ladies in Motion, disponibilă acum online pe motorvlog.ro.

Mihaela Buzărnescu și Honda CR-V Hybrid ne demonstrează că anduranța înseamnă disciplina prin care învățăm cum să ne regenerăm resursele interne.

Mercedes-Benz GLA este protagonistul coperții, dând o lecție importantă despre succes: riscul asumat prin responsabilitate și standarde de etalon este un principiu de viață pentru lideri.

Și fiindcă această ediție are ca temă principală puterea de a ne regenera resursele interne, aflăm cum noile modele Mercedes-Benz GLA, ŠKODA OCTAVIA, Volvo XC60 și Mercedes-Benz GLEC Coupe ne conectează la energia sustenabilă a viitorului: electricitatea.

Nu în cele din urmă, Renault ZOE și Nissan LEAF îi contrazic pe cei care încă mai cred că autonomia este „călcâiul lui Ahile“ pentru mașinile electrice.

Acestea sunt doar câteva dintre subiectele despre care vă invităm să citiți în noua ediție a revistei Ladies in Motion, pe care o puteți răsfoi aici.

CLICK pe copertă pentru a accesa revista online!

Comentarii

comentarii

©2018 Motorvlog.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTORVLOG aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

sau

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account