Bentley și Breitling prezintă un nouă ediție limitată de ceasuri

Bentley Motors și producătorul de ceasuri Breitling colaborează de mai bine de 19 ani. Iar acum ne prezintă o nouă ediție limitată inspirată de ceasurile Breitling Permier din anii 1940. Vor fi produse doar 25 de ceasuri cu specificații la fel de sofisticate precum indică și numele lor complet: Breitling Premier B21 Chronograph Tourbillon 42 Bentley Limited Edition.

În shop-ul online ceasurile din această ediție limitată sunt disponibile și pentru clienții din România și figurează cu un preț de 242.000 de lei (cu TVA). Asta înseamnă echivalentul a aproximativ 49.912 euro.
Cum se justifică prețul, pe lângă faptul că vorbim despre o ediție de colecție, cu doar 25 de exemplare? Specificațiile tehnice și rafinamentul ne oferă răspunsul.

Ceasurile Breitling Premier B21 Chronograph Tourbillon 42 Bentley Limited Edition au carcasă de 42 mm făcută din aur roșu de 18k. Cureaua lor este din piele de aligator. Iar prin ecranul de safir de pe spatele ceasului se pot vedea toate detaliile minuioase ale rotorului făcut din aur de 22k. Dar piesa de rezistență a acetui ceas cronograf este calibrul cu tourbillon. Rezerva de putere a ceasului este de până la 55 de ore, iar calibrul său este certificat de către Institutul Oficial Elvețian de Testare a Cronometrelor (COSC – Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres). Totodată, ceasul este rezistent la apă, până la o adâncime de 100 de metri.

Toate aceste specificații, precum și asocierea cu Bentley i-ar fi fost cu siguranță pe plac lui Willy Breitling, nepotul lui Léon Breitling, care era pasionat de mașinile Bentley.

Comentarii

comentarii

©2018 Motorvlog.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTORVLOG aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account