Noua Honda HR-V va fi lansată cu motorizare hibridă oferită standard

Noua generație a SUV-ului compact Honda HR-V va fi disponibilă în Europa de la sfârșitul anului 2021, iar în România va sosi la începutul anului 2022.

Honda a prezentat primele detalii și imagini cu noul HR-V, despre care ne spune că va fi oferit standard cu o propulsie e:HEV (vehicul electric hibrid). Astfel, urmează exemplul modelelor Honda Jazz și CR-V. Constructorul japonez încă nu a menționat specificațiile propulsiei e:HEV care va anima modelul HR-V. În schimb, avem ca reper propulsiile lui Jazz și CR-V. În cazul citadinei hibride propulsia este formată dintr-un motor pe benzină 1.5 i-VTEC și două motoare electrice, dintre care unul se ocupă de propulsie având 109 CP. SUV-ul CR-V are u motor pe benzină 2.0 i-VTEC (145 CP) și un motor electric (184 CP). Așadar, rămâne să aflăm pe parcursul acestui an care va fi motorizarea desemnată pentru HR-V.

Între timp, Honda ne oferă câteva informații despre versatilitatea și dotările de confort ale habitaclului. Mulțumită dimensiunilor compacte ale elementelor propulsiei, precum și datorită amplasării rezervorului într-o zonă centrală, noua Honda HR-V păstrează scaunele versatile Magic Seats. Astfel, scaunele care formează bancheta din spate pot fi rabatate pentru crearea unei podele plate. Iar șezuturile lor se pot ridica pentru a crea loc suficient și pentru transportarea obiectelor înalte.

Configurația și designul planței se bord se disting prin simplitate și pun accentul pe ergonomie. În centrul planșei de bord este un nou ecran tactil de dimensiuni crescute. De asemenea, se remarcă noile guri de ventilație din capele planței de bord. Acestea au forma literei L răsturnată și completează gurile de ventilație clasice pentru a oferi o distribuire mai amplă a aerului de către sistemul de ventilație și climatizare. Concret, fantele în formă de L suflă aerul deasupra și în lateralele pasagerilor.

Comentarii

comentarii

©2018 Motorvlog.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTORVLOG aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account