Opel a anunțat renașterea coupe-ului Manta într-o versiune modernă și 100% electrică

Opel ne prezintă prima imagine cu Manta GSe ElektroMOD, modelul pur electric care va interpreta într-un stil modern designul coupe-ului clasic Manta din anii ’70.

Opel nu oferă încă detalii tehnice despre propulsia electrică a lui Manta GSe ElektroMOD, dar promite că va fi sportiv ca și orginalul Manta GSe. Formatul general al caroseriei este inspirat de cel al modelului Manta original. Dar noul model se distinge și prin „vizorul” din partea frontală. Acesta definește noul limbaj de design Opel și integrează grila, farurile și logo-ul Blitz. Iar despre interior, constructorul german se rezumă la a menționa că noul coupe electric va avea un cockpit complet digitalizat.

Totodată, Opel subliniază că Manta GSe ElektroMOD se înscrie în tredul restomod care a câștigat multă popularitate în ultimii ani. De asemenea, numele lui Opel Manta GSe ElektroMOD face trimitere la modelul Opel Elektro GT, care în 1971 a stabilit 6 recorduri de viteză pentru mașini electrice.
Opel Manta GSe ElektroMOD se profilează a fi atractiv nu doar prin prisma designului nostalgic, ci și formatul său este rar, fiindcă nu există până la acest moment un alt coupe electric de clasă compactă lansat de vreun constructor tradițional.
Opel nu a anunțat când va fi lansat în producția de serie Manta GSe ElektroMOD. Dar acesta va completa gama electrică din care deja fac parte Mokka-e, Corsa-e, Zafira-e Life, Combo-e Cargo și Vivaro-e. De altfel, Opel are în plan ca până în 2024 să ofere propulsie electrificată pentru fiecare model din gama sa.

Comentarii

comentarii

©2018 Motorvlog.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTORVLOG aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account