VIDEO: Bentley a creat un model Flying Spur V8 cu 550 de reni putere pentru Moș Crăciun!

Pentru a demonstra măiestria diviziei Mulliner pentru personalizări, Bentley a pregătit un model cu tematică dedicată lui Moș Crăciun.

Acest exemplar Bentley Flying Spur V8 “Reindeer Eight” are motor V8 cu 550 CP și prezintă numeroase detalii inedite.

În locul mascotei Flying B, care tronează de obicei pe capota modelelor Bentley, a fost montată pentru acest exemplar unicat o mascotă aurie, care a fost printată 3D sub formă de ren. Auriul este o culoare aleasă și pentru diverse elemente decorative ale caroseriei și pentru jantele de 22 de inch. Extensiile aerodinamice ale spoilerelor și pragurilor, precum și eleronul de pe portbagaj, care sunt fabricate din carbon, au fost la rândul lor vopsite în auriu.

Desigur, caroseria este vopsită într-o nuanță de roșu (Cricket Bauble) creată special pentru Bentley-ul lui Moș Crăciun. Habitaclul are tapițerie de piele cu aceeași nuanță de roșu, completată de cusături făcute manual și brodaje cu ață aurie. De altfel, cele 11.100 de cusături făcute manual necesită 18 ore de muncă și consumă 115 metri de ață (echivalent cu înălțimea clădirii Big Ben). Panourile portierelor au tapițerie de piele cu mulaje geometrice tridimensionale. Iar panourile din planșa de bord au culoare Grand Black și au inserții care ilustrează Polul Nord. Desigur, din planșa de bord a lui Bentley Flying Spur V8 “Reindeer Eight” nu lipsește ecranul rotativ, cu 3 fațete. Când motorul lui “Reindeer Eight” este pornit, se aud sunete de întâmpinare precum clopoțeii de la sania Moșului. Iar ecranul se rotește pentru a dezvălui fața cu display digital de 12,3 inch. În sistemul de navigație afișat de acest ecran este inclusă o listă cu cei care au fost buni sau răi anul acesta. A doua față a ecranului rotativ include trei ceasuri de tip analog (ceas care indică temperatura de afară, o busolă și un cronometru). A treia față a ecranului este un panou Grand Black, care continuă tema inserțiilor din habitaclu.

Comentarii

comentarii

©2018 Motorvlog.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTORVLOG aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account