Reclamă Toyota interzisă în Australia

Toyota nu este o marcă renumită pentru îndrăzneală sau obrăznicie, ci este o marcă cu o reputație curată, cuminte, plictisitoare ar spune unii. Sigur, când prind ocazia să fie mai obraznici, fac niște mașini minunate precum Toyota Supra, Toyota GT86 și, mai nou, Toyota Yaris GR.

Dar în general stau cuminți în bancă, cu mâinile la spate, pentru că ăsta a fost comportamentul care i-a făcut brandul auto numărul unu în lume. Merg la sigur, cum s-ar spune.

 Australia nu este un continent renumit pentru siguranță – aici trăiesc cele mai veninoase reptile și insecte, cei mai mari crocodili din lume, cei mai mari rechini din lume și, probabil din această cauză, tot aici găsești și cel mai mare gard din lume – de 5.500 km, menit să țină la distanță toate aceste vietăți, dar și umblători albi, mexicani sau băștinași cu sulițe care-i strigă „diavoli albi”.

Chiar dacă Australia este destul de bine păzită și atât de izolată încât nu auzim de ea la știri decât dacă un urs koala a născut în captivitate un urs panda, tot nu a avut antivirus pentru corectitudine politică. Virusul a apărut mai întâi la cangurii pitici, care au cerut să le fie schimbată denumirea în canguri liliputani, apoi s-a răspândit cu repeziciune și la alte vietăți, dar și la oameni.

Cea mai recentă manifestare a patologiei este legată de o reclamă Toyota în care, zic cei infectați, este încurajat condusul agresiv și viteza excesivă. Și asta doar pentru că un Yaris GR aruncă niște praf. Toyota a strâns pumnii și a negat acuzațiile, dar este nevoită să modifice reclama după ce plângerea a fost luată în serios de oamenii de la Institutul de Plângăcioși.
Acum, dacă am luat în prea-serios toate reclamele și nu am avea discernământ , probabil că am freca lampe pentru a comanda ceva on-line, dar nu o facem pentru că este o RECLAMĂ! Nu am împrumutat niciodată bani de la bancă pentru că am văzut o reclamă la televizor cu rate fixe și avantaj client, nu am băgat niciodată benzină pentru că aș putea câștiga 200 de kit-uri de supraviețuire sau un BMW X1, nu am sărit din pat și am zis că este timpul pentru Teraflu, nu am cumpărat niciodată brânză de la ciobanul din reclama Vodafone.

Mai jos aveți reclama victimă. Ziceți și voi…

Sursa – Autoblog

 

Comentarii

comentarii

©2018 Motorvlog.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTORVLOG aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account