[VIDEO] Accesorii Duster 3: versiunea Extreme gândită pentru off-road

Am văzut noul Duster 3 live în cadrul prezentării oficiale și mai jos găsești un clip cu toate informațiile esențiale. Iar în acest articol vom vorbi despre câteva dintre noile accesorii.

Pentru a vedea materialul video de prezentare ai nevoie de un simplu play în fereastra de mai jos. Sau poți accesa canalul nostru de YouTube, acolo unde te poți și abona dacă nu ai făcut-o deja. Iar dacă te interesează strict seria de accesorii pentru Duster 3, le prezentăm în rândurile ce urmează.

accesorii Duster 3

Accesorii Duster 3: bare modulare și roof-rack special

Am văzut și la alte modele Dacia barele de plafon modulare, deci ai putea spune că nu e nimic nou aici. Doar că noul Duster duce lucrurile mai departe. În cazul noii generații avem bare longitudinale modulare care se transformă în bare transversale. O treabă deșteaptă, care te scutește de un cost suplimentar deloc de neglijat. Utile pentru un suport de bicicletă, de schiuri sau pentru a suplimenta spațiul cu o cutie clasică de plafon.

Acum, pentru a treia generație, vei putea configura mașina și cu un roof-rack special, destinat celor care vor să facă off-road și overlanding mai mult sau mai puțin serios. Acest nou sistem poate susține o greutate de până la 80 de kilograme, iar instalarea este facilă și n-ar trebui să necesite mult timp.

Accesorii Duster 3: pachet de dormit, similar cu ce am văzut la Jogger

Dacă ai optat pentru versiunea cu tracțiune integrală, e clar că vrei să mergi în natură. Și dacă tot ajungi departe de oraș și nu-ți place neapărat să instalezi cortul sau să cari o rulotă după tine, noul Duster are o soluție interesantă. Adică un pachet de dormit, care se instalează ușor și transformă bancheta și portbagajul în pat.

Spațiul de dormit rezultat are 1,9 metri în lungime și o lățime de 1,3 metri. Adică suficient pentru două persoane. Iar transformarea interiorului durează doar câteva minute. Întregul pachet vine sub forma unei cutii modulare care ascunde și un spațiu decent pentru depozitare. Din nou, întregul pachet e ingenios, accesibil și, ținând cont de amploarea pe care a luat-o overlanding, ar putea avea succes. Mai ales când te gândești că un cort de plafon costă peste 2.500 de euro.

Accesorii Duster 3: YouClip, prinderile modulare 

Dacă te-ai uitat la pozele de mai sus ai observat o mică lanternă sau un suport pentru telefon. Ei bine, acestea se numesc YouClip. Sunt făcut de Dacia pentru Duster și, în standard, primești între 4 și 6 astfel de puncte. Și folosind aceste puncte poți fixa diferite obiecte, de la un suport de tabletă, la o plasă de cumpărături sau un suport de băuturi. Dar, dacă optezi pentru versiunea de echipare Extreme vei avea în standard și un pachet ingenios „3 în 1” produs în fabrică, special pentru Duster. Acest pachet se transformă din suport de pahar, în cârlig pentru haine sau plase, dar conține și o mică lanternă detașabilă. Poți inclusiv fixa cu YouClip un suport de telefon cu încărcare wireless.

Ținând cont de ce am văzut pe viu la noul Duster și de toate informațiile pe care le avem până acum, pare că Dacia a gândit câteva soluții inteligente, flexibile și accesibile pentru a facilita ieșirile în natura. Și treaba asta nu-i rea deloc. În fine, dacă vrei să vezi întregul material de prezentare cu principalele informații despre Duster 3, aruncă un ochi pe video-ul de mai jos:

 

Comentarii

comentarii

©2018 Motorvlog.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTORVLOG aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

sau

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account