Kevin Hart își cumpără un Charger de 1000 CP

Noua jucărie a lui Kevin Hart se numește Hellraiser Charger și nu e de joacă.

În 2019 Kevin Hart a fost implicat într-un accident după ce un prieten care se afla la volanul unui Plymouth Baracuda a accelerat prea tare la plecarea de pe loc. Probabil nimeni nu i-a spus că sub capotă se afla un motor de Hellcat și că ceea ce conducea el era, de fapt, un restomod al celor de la Speedkore.

 Acum că i-a trecut sperietura, actorul de comedie s-a hotărât s-o înlocuiască cu o sperietură și mai mare – un Dodge Charger din 1970 cu motor și transmisie de Challenger SRT Demon.

 Caroseria este construită integral din fibră de carbon, după ce inginerii de la Speedkore au scanat fiecare piesă orginală pe care le-au replicat cu mici ajustări.

 Suspensiile spate provin de la un Corvette C6, frânele sunt Brembo, cu patru pistoane, iar interiorul a fost lucrat în detaliu astfel încât poate concura oricând cu un restomod de la Singer.

Nu știm exact cât l-a costat „distracția”, dar poate că un comediant merită o pauză de la a mai distra alți oameni pentru a se distra la rândul său.

Sursa – SpeedKore

Comentarii

comentarii

©2018 Motorvlog.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTORVLOG aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account