[VIDEO] BMW X7 sau BMW Seria 7? Opulență bavareză…

Dacă ai 100k de euro și vrei să-i dai pe un o mașină, îți alegi un BMW X7 sau un BMW Seria 7? Noi am încercat să răspundem într-un clip video.

Pentru acest material am avut două mașini similare ca preț. Adică un BMW X7 M50d și un BMW 740Ld xDrive. Dar chiar și în condițiile unei motorizări diferite, BMW Seria 7 tot rămâne mașina mai scumpă. Fiecare dintre noi și-a spus părerea, mai mult sau mai puțin argumentat și a ieșit clipul video de mai jos. Și pentru că vrem să sondăm opinia publică, te invit să ne spui în comentarii pe care dintre cele două modele l-ai alege. Și, evident, invitația de a te abona la canalul nostru de YouTube rămâne la fel de valabilă.

Știm foarte bine că cele două modele nu sunt concurenți direcți, însă fiecare dintre ele este un vârf de gamă. BMW X7 rămâne etalonul diviziei X, în timp ce BMW Seria 7 este cel mai „prețuit” model bavarez. Decizia de a alege unul sau altul ține de foarte multe aspecte, pentru că cele două mașini vizează, teoretic, un public diferit. BMW X7 mizează pe cele șapte locuri și pe caracterul practic pe care îl oferă, în timp ce BMW Seria 7 are alte argumente. Așa cum sunt statutul, eleganța, confortul și rafinamentul. Dar să știi că nici X7 nu stă rău când vine vorba despre „experiența” de la bord. Dovadă sunt, de exemplu, cele două locuri individuale din spate. În fine, noi ne-am ales favoritul, așa că alege-l și tu.

În cazul în care te interesează și un alt test cu motorizarea M50d, avem unul numai bun. Cu X6 M50d.

Totuși, dacă vrei un sedan mai mic și mai accesibil, atunci avem și un comparativ între noul Audi A4 și noul BMW Seria 3:

În fine, dacă vrei neapărat SUV-uri, mai avem un comparativ. Între BMW X5 și Audi Q7:

Comentarii

comentarii

©2018 Motorvlog.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTORVLOG aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account