[VIDEO] Noua Skoda Scala: 7 lucruri esențiale

Noua Skoda Scala a venit și în România, așa că avem un prim clip cu cele mai importante 7 lucruri pe care trebuie să le știi despre acest nou model compact.

În primul rând, noua Scala este o mașină construită având la bază platforma modulară MQB-A0 a grupului Volkswagen și este, de altfel, primul model Skoda ce folosește această platformă. Mai departe, noua Skoda Scala este disponibilă, în acest moment, în trei versiuni distincte de motorizare, are două variante de echipare și are un preț ce pornește de la fix 15.415 euro, cu TVA inclus. Am condus mașina pe parcursul a câteva sute de kilometri, iar până e gata testul nostru complet, am făcut un scurt clip care conține cele mai importante 7 lucruri pe care credem noi că trebuie să le știi despre noua Scala.

Mai jos poți să urmărești primul nostru clip cu noua Skoda Scala:

Așa cum ziceam și în clip, noua Skoda Scala intră într-un segment extrem de disputat, unde are de-a face cu rivali puternici. Dar, ținând cont de cât de bine se descurcă Skoda pe piața românească, de cât de bine se conduce noua Scala și de tot ce oferă această mașină, noi zicem că are șanse să atragă clienții de partea sa. Pentru că noua Skoda Scala întruchipează tot ce știe producătorul ceh să facă mai bine. Adică să ofere mașini spațioase, confortabile, foarte bine echipate, la un preț cât se poate de atractiv. Completate, bine-nțeles, cu motorizări performante și sisteme de asistență de top.

În cazul în care ți-a plăcut acest clip, nu uita să te abonezi la canalul nostru de YouTube, pentru că doar așa poți să fii la curent cu cele mai noi clipuri pe care le urcăm aici.

Urmărește și testul nostru complet cu noul BMW Seria 3 Sedan, în versiunea 330i:

Comentarii

comentarii

©2018 Motorvlog.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTORVLOG aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

sau

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account