Întâia confesiune a unor șoferi de BMW E46

BMW E46 este alegerea second hand pentru mulți șoferi din România. De ce sunt unii mai buni decât alții? Aflați asta în interviul video cu doi dintre ei.

Nu-s puține modele de BMW E46 în România. Din contră, sunt multe ale naibii. Unele în stare bună, altele în stare mai puțin bună, cert este că nici măcar unul dintre aceste BMW E46 nu și-a ales propietarul.

Mi-ar plăcea ca în viitor, când mașinile vor fi cu adevărat autonome și vor avea drept la replică, să văd cum refuză să fie luate acasă de un om îndoielnic. Mi-ar plăcea să aud un BMW cum zice:”Îmi pare rău, dar ești prea cocălar. Pot să accept gulerul ridicat și părul gelat, dar nu pot să accept sandalele cu șosete.”

Asta ar însemna să le oferim mașinilor liber arbitru și, la fel ca în Terminator, să le dăm posibilitatea să se răzvrătească împotriva creatorului lor și chiar să ne ucidă, la fel cum am făcut și noi cu al nostru. Altfel nu putem spune despre noi că suntem niște creatori buni, ci doar niște stăpâni de sclavi, nu?

Dar până atunci vom avea libertatea de a ne cumpăra „ce vrea mușchii noștri” și de a le exploata după poftele noastre, fără ca ele să comenteze ceva. Și dacă ele nu se pot apăra, de ce să le judecăm atunci când stăpânii lor greșesc? BMW-urile sunt printre cele mai negativ reprezentate mașini pe canalele noastre de TV ori pe social media. Auzi de „bolizi scumpi de sute de cai putere” când de fapt sunt niște 318 din anii 90. Mai auzi că-s spălate în mare ori că-s parcate pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități. Și uneori e adevărat, doar că exemplele bune sunt cumva trecute cu vederea și asta poate fi frustrant pentru ceilalți șoferi de BMW, care se trezesc posesori de vină, moștenitori de păcat originar sau de karmă negativă.

Din fericire nu toți sunt așa, iar noi am descoperit doi șoferi pasionați de volan și posesori de BMW E46 Touring care, deși parchează pe acele locuri, au tot dreptul să o facă. Asta nu înseamnă că stau liniștiți de fiecare dată când fac asta ori că acele locuri sunt făcute respectând nevoile lor. Mai jos aveți un video cu a lor confesiune.

Comentarii

comentarii

©2018 Motorvlog.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTORVLOG aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account