[VIDEO] Renault Captur: review complet, prețuri și motorizări

În noua versiune, Renault Captur propune multe, foarte multe îmbunătățiri față de generația precedentă. Atât de multe, încât e și greu să mai faci o legătură între vechiul și noul Captur.

Am avut la test versiunea 1.3 TCe a lui Renault Captur 2020, în configurație cu transmisia automată EDC, cu dublu ambreiaj și șapte trepte. Cu cei 130 de cai-putere și cei 240 Nm – cuplul maxim fiind disponibil de la 1.600 rpm -, Renault Captur are toate șansele să-și mențină locul fruntaș în topul vânzărilor din segment. Mai jos ai testul complet cu Renault Captur, așa că poți vedea mașina și poți afla cam totce trebuie despre ea. În cazul în care încă nu te-ai abonat la canalul nostru de YouTube, nu uita să o faci.

Renault Captur are acum mai mulți rivali ca niciodată, ceea ce înseamnă că trebuie să mai convingător ca niciodată. Din fericire pentru Renault, noul crossover are de partea sa designul, tehnologia, raportul calitate/preț și o gamă de motorizări cuprinzătoare. Cea mai ieftină motorizare vine cu 100 de cai-putere și poate fi configurat inclusiv cu instalație GPL. Prețul său este de 15.900 de euro, cu TVA inclus, așa că dacă vrei un Captur de buget îl poți avea. La polul opus se află echiparea Intens și motorizarea de top. Adică 1.3 TCe, cu 155 de cai-putere și cutie automată. Pentru această din urmă variantă, prețul ajunge la 22.200 de euro, cu TVA inclus. Prin urmare, noul Renault Captur are o gamă de motorizări variată, iar prețurile de achiziție variază și ele destul de mult, în funcție de propulsorul ales și de versiunea de echipare. Dacă va continua să se vândă la fel de bine ca până acum sau dacă rivalii o să-i fure o parte din potențialii clienții rămâne de văzut, dar cel mai probabil, cota de piață va rămâne una destul de bună și în viitor. Poate chiar mai bună. 

Urmărește și testul nostru cu noua Skoda Octavia 2.0 TDI:

Comentarii

comentarii

©2018 Motorvlog.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTORVLOG aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account