Lider interlop găsit ascuns în grila unui BMW Seria 7

Descindere în forță a forțelor de ordine pentru a prinde unul dintre cei mai cunoscuți interlopi din capitală, șeful clanului macaragiilor – Toma Macaragiu.

Temutul interlop Toma Macaragiu a fost încătușat aseară în cadrul unei operațiuni de capturare la care au participat peste 20 de ofițeri ai trupelor speciale din cadrul grupării pentru combaterea crimei organizate. În lipsa altor informații, aceștia urmăreau din fotoliu din odaie pagina de Facebook a infractorului și au observat că Toma Macaragiu dă o petrecere live într-o locație necunoscută, lăudându-se în fața urmăritorilor săi că „nu va fi deloc niciodată prins” și în fața dușmanilor săi că „are pistol cu bile reale”.

Locația petrecerii a fost aflată în scurt timp după ce un posesor de BMW Seria 7 a sunat la 112 spunând că se aud manele din grila sa și că iese fum de grătar pe țeava de eșapament. Ajunși la fața locului, polițiștii au fost nevoiți să descindă în forță în grila BMW-ului și să-l prindă pe inculpatul care se ascundea acolo de peste două luni.

Toma Macaragiu este acuzat acum de intrare prin efracție în grila unui BMW și are multe capete de acuzare pentru furt calificat, după ce el și clanul său au reușit să fure mai multe macarale de pe șantierele din Anglia și să le treacă vama în România fără a fi depistați de cineva.

Propietarul BMW-ului Seria 7 a fost nevoit să-și schimbe grila după ce polițiștii au folosit berbecul pentru operațiune. Acum el spune că-și va pune gratii la grile pentru a împiedica hoții să-i mai intre în mașină. Acesta nu este singurul caz când în grila supradimensionată a noilor BMW-uri se ascund lucruri ciudate. La Brașov, un propietar de BMW X7 a descoperit o ursoaică cu pui care-și făcuse bârlog în grilă, iar un propietar de BMW Seria 4 din Statele Unite a fost nevoit să alunge din grila sa o familie de mexicani care trecuseră granița ilegal.

Acest material este un pamflet.

Comentarii

comentarii

©2018 Motorvlog.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTORVLOG aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account