[VIDEO] Test cu noul Logan cu GPL la prima zăpadă

După ce am testat noul Sandero, a venit și timpul pentru noul Logan cu GPL. Ne imaginasem o filmare frumoasă, de noapte, printr-un București pustiu, însă… ninsoarea ne-a luat prin surprindere.

Noul Logan cu GPL este o mașină care mie mi se pare că arată foarte bine, dar și că punctează excelent la toate capitolele care contează pentru o mașină de buget. Cel mai simplu ar fi să arunci un ochi pe testul de mai jos, pentru că sunt multe chestii de spus despre noul model. Și, eventual,nu uita să te abonezi la MotorVlogTV, dacă n-ai făcut-o deja.

Atunci când optezi pentru varianta ECO-G 100, în echiparea Comfort, noul Logan cu GPL costă 12.150 de euro, cu TVA inclus. Performanțele dinamice maxime sunt atinse atunci când mergi pe GPL. Practic, ai 100 de cai-putere la 5.000 de rotații pe minut, dar și 170 Nm începând cu 2.000 de rotații pe minut. Totuși, indiferent de carburantul folosit timpul 0-100 km/h este același. Adică 11,2 secunde. În schimb, diferențe apar în cazul accelerațiilor în reprize. Practic, diferența între cele două tipuri de carburant se simt doar atunci când accelerezi puternic, de la turații joase, în trepte inferioare.

Noul Logan cu GPL propune un interior interesant, cu o serie de sisteme și dotări moderne. Totuși, cel mai bun lucru pentru sistemul de infotainment este disponibilitatea Apple CarPlay și AndroidAuto, wireless. Așa cum era de așteptat, spațiul în spate este foarte generos, iar portbagajul are 628 de litri. Și cu asta cred că am spus totul despre spațiu.

Singurul lucru pe care eu nu-l înțeleg este legat de prețuri. În echiparea Comfort, prețul pentru ECO-G 100 este cu doar 300 de euro mai mare decât cel pentru TCe 90. Și nu-mi dau seama de ce ar alege cineva să nu cumpere varianta cu GPL. Mai ales că singurul lucru pe care-l pierzi este roata de rezervă.

În cazul în care te interesează și noul Sandero, avem un prim test chiar aici:

Comentarii

comentarii

©2018 Motorvlog.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTORVLOG aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account