Aplicația Bosch Wiper Blades face rapidă alegerea ștergătorului potrivit, pentru orice automobil

Dacă ești urmărit de o Lama sâcâitoare, sau dacă ești la volan în condiții de vreme rea, tot ce îți trebuie sunt ștergătoarele de performanță înaltă de la Bosch! Cu acest simț al umorului ne invită reputata companie germană să descoperim gama sa de ștergătoare, precum și aplicația specială prin care îți poți găsi cu doar câteva click-uri ștergătoarele potrivite, indiferent de marca sau modelul mașinii pe care o conduci.

În clipul de mai jos Bosch explică “drama” care face legătura aparent improbabilă, dar comică, dintre o Lama și ștergătoarele de parbriz.

Vedeți voi, animalul numit Lama pare foarte gingaș la prima vedere. Însă Lama are obiceiul deloc diplomatic de a scuipa. Așa se exprimă ea când nu-i convine ceva. Este un comportament la fel de enervant ca atunci când conduci pe ploaie sau ninsoare, iar ștergătoarele nu curăță uniform parbrizul și scârțâie agasant chinuindu-se să păstreze
contactul cu toată suprafața lamelei.

Întâlnim situațiile acestea fie când nu alegem ștergătoarele potrivite modelului de mașină pe care o conducem, fie când alegem ștergătoare ieftine și neperformante. Sau se întâmplă ca ștergătoarele să dea semne de uzură mai repede decât ne așteptam, și remarcăm asta, bineînțeles, exact când avem mai mare nevoie de ele.
Din toate aceste motive este important pentru siguranța noastră să alegem ștergătoare de calitate înaltă, cu tehnologii și materiale performante, care oferă eficiență optimă și rezistență de lungă durată la multitudinea de cauze care produc uzură.

Experiența și rigoarea Bosch pentru dezvoltarea ștergătoarelor de performanță înaltă

Bosch dezvoltă ștergătoarele și implementează inovații în acest domeniu din 1926, când a lansat primele ștergătoare electrice. Astăzi, Bosch proiectează ștergătoarele în centrele sale specializate din Bühl (Germania) și Tienen (Belgia). Rigurozitatea Bosch include teste în tunelul aerodinamic pentru diferite condiții de vânt și viteze de până
la 160 km/h, precum și analize de laborator prin care se asigură producerea unor elemente din cauciuc de calitate superioară, adaptat solicitărilor specifice. Rezultatul este dezvoltarea unor lamele din cauciuc care au un nivel înalt de elasticitate termică și rezistență la uzură, radiații UV, substanțe chimice și îmbătrânire. De altfel, proprietățile cauciucului special utilizat de Bosch au fost premiate în multiple rânduri.

Tehnologiile avansate ale ștergătoarelor Bosch

Începând cu modelul de bază din gama sa de ștergătoare, Bosch oferă un raport preț/calitate avansat. Ștergătoarele Eco integrează o toartă metalică robustă, lamelă de ștergere din cauciuc natural acoperită cu grafit și adaptor de montare universal.

Ștergătorul Twin ridică standardele și se remarcă prin rezistența sporită la intemperii. Acesta are toartă metalică plină, care asigură robustețe, este oferit în versiuni cu și fără spoiler și beneficiază de protecție dublă împotriva coroziunii. Denumirea Twin face referire la faptul că ștergătoarele folosesc două tipuri de materiale cu funcții speciale. Partea posterioară este din cauciuc moale, ceea ce asigură punctul static. Astfel, deplasarea se face flexibil, uniform și silențios.

Drept urmare, ștergătoarele funcționează fără a scârțâi, inclusiv în perioadele cu temperaturi extreme. La acest lucru contribuie și faptul că lama are un strat de acoperire pentru rulare lină. Marginea lamei de ștergere este dură și are micromuchie dublă, pentru o curățare optimă și o rezistență crescută la uzură.

Totodată, montarea și înlocuirea ștergătoarelor Bosch Twin se face foarte simplu și rapid, fiind prevăzute cu adaptorul universal Quick-Clip premontat.

De altfel, pe ambalajul ștergătoarelor sunt ilustrați pașii de montaj. Totodată, clienții pot scana cu telefonul codul QR de pe ambalajul ștergătoarelor. Astfel vor fi direcționați către informații suplimentare și clipuri video care oferă instrucțiuni de montaj.

Ștergătorul AeroTwin cu fișă plată este opțiunea superioară din gama Bosch. Datorită spoilerului său aerodinamic integrat, modelul AeroTwin se remarcă prin nivelul foarte redus al zgomotului cauzat de frecarea cu aerul. Uzura uniformă, datorită presiunii uniforme de apăsare, este un atribut specific spoilerului aerodinamic. În plus, tehnologia patentată Power Protection Plus de acoperire a cauciucului lamei oferă performanță optimă a ștergerii, zgomot minim de funcționare și rezistență la uzură chiar și în condiții meteo extreme. Dar, ștergătorul AeroTwin preia și avantajele regăsite la modelul Twin, cu partea posterioară din cauciuc flexibil și margine dură de ştergere cu muchie dublă.

De performanțele ștergătoarelor AeroTwin poate beneficia cea mai mare parte a modelelor actuale de autovehicule, mulțumită adaptorului lor Multi-Clip, care se potriveşte la cele mai importante interfeţe ale braţului de ştergător.

Aplicația și site-ul Bosch Wiper Blades te ajută să găsești ștergătorul potrivit pentru automobilul tău 

Accesând site-ul www.boschwiperblades.com sau aplicația compatibilă cu telefoanele mobile, puteți găsi toate modelele de ștergătoare pentru parbriz și lunetă potrivite mașinii pe care o conduceți. Selectați marca și modelul automobilului, precum și anul de producție, iar apoi sunt afișate toate alternativele de ștergătoare disponibile. Fiecare produs este însoțit de o descriere a specificațiilor tehnice și o notare a acestora, pentru a vă ajută să alegeți modelul de ștergător pe care îl considerați optim.

Comentarii

comentarii

©2018 Motorvlog.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTORVLOG aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account