David Beckham a devenit ambasadorul Maserati la nivel mondial

David Beckham este sinonim cu faima indiferent dacă vorbim despre cariera sa fantastică în fotbal, sau despre statutul său de „fashion icon”. Cu alte cuvinte întruchipează combinația de sport și stil. Sunt atribute care definesc și modelele mărcii Maserati, care oferă deopotrivă caracter sportiv și design incitant. Astfel, lui David Beckham pare să-i vină ca și croită noua postură de ambasador al mărcii Maserati la nivel global.

Pentru a marca începutul acestei colaborări Maserati ne prezintă un clip video în care David Beckham face „gogoși” pe asfalt, pentru a evada din monotonia unui program zilnic încărcat. În acest clip, David se bucură de forța brută a SUV-ului Maserati Levante Trofeo, care are motor V8 Twin Turbo de litri, capabil să descătușese 590 CP și 730 Nm. Varianta Trofeo sprintează de la 0 la 100 km/h în doar secunde și atinge viteza maximă de 300 km/h.

Comentarii

comentarii

©2018 Motorvlog.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTORVLOG aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account