[VIDEO] BMW M5 și Clasa V: roadtrip pe Transfăgărășan

Teoretic, un roadtrip pe Transfăgărășan nu se face în mijlocul verii când acolo sunt la fel de multe mașini ca între Comarnic și Sinaia. Tot teoretic, un BMW M5 și un Mercedes-Benz Clasa V nu prea au ce căuta în același material.

Dar cum practica ne omoară, iată că am făcut un roadtrip pe Transfăgărășan în mijloc de vară, folosindu-ne de un Clasa V pentru a ajunge să conducem noul M5. Cel mai bine ar fi să arunci un ochi pe materialul de mai jos să vezi ce a ieșit. Și nu uita să te abonezi la MotorVlogTV, dacă nu ai făcut-o deja. Iar dacă ai comentarii, sugestii su reclamații, folosește cu încredere secțiunea de comentarii.

Un van cu un motor de doi litri și un M bavarez cu V8 supraalimentat sunt poate două dintre cele mai diferite mașini pe care le poți avea. Cert e că după acest roadtrip pe Transfăgărășan eu mi-am dat seama că în garajul meu ideal s-ar regăsi și V-ul, și M5-ul. Fiecare dintre ele se pricepe cu brio să-și atingă scopul și ambele sunt modele etalon pentru segmentele pe care le reprezintă. Așa cum aș alege V-ul pentru orice roadtrip la drum întins, așa aș alege și M5-ul pentru orice drum care implică viraje. Și, dacă stau să mă gândesc mai bine, nici diferența de preț între ele nu e chiar atât de mare. Acum, dacă ar trebui să alegi doar una dintre ele, care să fie și singura mașină pe care o ai, ce ai alege? Rațional vorbind, V-ul e câștigător, nu? Dar cu sufletul ce facem?

Urmărește și testul nostru cu noul BMW X6 M50d pe celălalt drum superb din țară, adică pe Transalpina:

Dacă vrei ceva mai practic, cu un 2.0 TDI, aruncă un ochi pe materialul cu noua Skoda Octavia:

Comentarii

comentarii

©2018 Motorvlog.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTORVLOG aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

sau

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account