VIDEO: Hyundai KONA N va fi primul SUV preparat de divizia de performanță a constructorului sud coreean

Hyundai KONA N se apropie de momentul lansării și ne este prezentat mai întâi prin intermediul unui clip video care ne arată cu unor versatilitatea micului SUV/crossover. KONA N se va alătura familiei de modele de performanță Hyundai N.

Până acum, gama Hyundai N cuprinde modelele i30 N și i20 N, iar în 2021 va sosi și modelul Hyundai Elantra N. Însă KONA N va fi primul SUV de performanță al mărcii Hyundai. Va dispune de un motor turbo de 2 litri, cuplat la o transmisie cu dublu ambreiaj umed in 8 trepte (N DCT). Hyundai nu oferă pentru moment mai multe specificații, dar precizează că, la fel ca toate celelalte modele ale gamei N, KONA N va dispune de funcții dedicate pentru ajustarea performanței, precum sistemul „Launch Control”, care va ajuta SUV-ul să țâșnească din loc.
Hyundai i20 N are motor de 1,6 litri T-GDicu 204 CP, iar hot hatch-ul i30 N are propulsor de 2 litri, care livrează 250 CP, sau 280 CP cu pachet Performance. Deci, este de așteptat ca puterea motorului de 2 litri al lui Hyundai KONA N să se plaseze undeva între nivelul de resurse oferit de i20 N și i30 N.

Într-un clip special, Hyundai ne prezintă aventurile cotidiene ale unui exemplar camuflat al lui KONA N. SUV-ul sportiv dovedește că are spațiu în portbagaj suficient pentru cumpărăturile de la supermarket, apoi face o ieșire în natură, iar la final își etalează abilitățile dinamice gonind cu poftă pe circuit.

Comentarii

comentarii

©2018 Motorvlog.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTORVLOG aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account