[VIDEO] Noul Renault Mégane E-TECH Electric: Prim contact, în Spania

Am făcut cunoștință cu Renault Mégane E-TECH Electric în cadrul testului internațional desfășurat în Spania. Iar mai întâi vă prezentăm specificațiile, designul și prețurile echipărilor disponibile pentru Renault Mégane E-TECH Electric în România. Urmează ca în scurt timp să publicăm și testul video cu impresiile despre cum se conduce noul SUV electric.

Renault Mégane E-TECH Electric poate fi deja comandat și în România. Clienții din țara noastă îl pot alege în variante de echipare Equilibre, Techno și Iconic. Și pot opta pentru două versiuni de propulsie. Modelul cu motorizare de 130 CP (96 kW) și baterie de 40 kWh asigură autonomie de 300 km (WLTP). Iar dacă este selectat motorul cu 218 CP (160 kW) bateria are capacitate de 60 kWh și poate oferi autonomie de până la 470 km (WLTP), în funcție de versiunea de echipare.

În tabelul de mai jos puteți vedea toate prețurile din România, pentru diversele configurații și echipări ale modelului Renault Mégane E-TECH Electric.

 

Comentarii

comentarii

©2018 Motorvlog.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTORVLOG aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

sau

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account