[VIDEO] Noul Mitsubishi ASX în prima zi de Cars&Roads

Am petrecut prima zi din turul Cars&Roads la volanul noului Mitsubishi ASX, pe traseul București – Năvodari – Jurilovca.

Despre noul Mitsubishi ASX sunt multe de spus, asta chiar dacă marea majoritate a lucrurilor au fost spuse deja. Eu am pus cap-la-cap un video despre acest model și despre prima zi Cars&Roads și materialul se poate vedea printr-un simplu play. Fie mai jos, fie pe canalul de YouTube.

În versiunea plug-in hybrid, noul Mitsubishi ASX preia sistemul de propulsie al grupului Renault. În esență vorbim despre un motor pe benzină de 1,6 litri și alte două motoare electrice. Unul de tracțiune și un starter generator. În aceste condiții, puterea maximă combinată a întregului sistem este de 159 de cai-putere.

Astfel, franco-niponul accelerează de la 0 la 100 km/h în 10,1 secunde, cu o viteză maximă de 170 km/h. Interesant este și faptul că în testul nostru, viteza maximă în modul electric a fost de 130 km/h. Totuși, la finalul zilei, consumul mediu obținut după 280 de kilometri a fost de 7,9 l/100 km. Dar asta în condițiile în care am plecat din București fără strop de energie în baterie.

Și apropo de baterie, aceasta are o capacitate de 10,5 kWh și se poate primește 3,5 kW în curent alternativ. Adică suficient de mult cât să încarci liniștit acasă sau la birou, pentru o autonomie maximă în modul electric de până la 50 de kilometri.

Prima zi din tur ne-a adus și o alimentare stația Mol de la Murfatlar, un prânz excelent la Cheranaua Tașul din Năvodari, dar și o cină într-o oază de liniște, pe malul lacului la Razelm Luxury Resort.

Proiectul Cars&Roads by Michelin este alimentat de Mol România, conectat de Server Config, susținut de Pago și pornit de Varta România. Iar „green partner” este Autonom.

În cazul în care te interesează un test cu un model full-hibrid, aruncă un ochi și pe materialul de mai jos:

Comentarii

comentarii

©2018 Motorvlog.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTORVLOG aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

sau

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account