[VIDEO] Test BMW X5 M Competition: totul și nimic de demonstrat!

Noul BMW X5 M este, după toate criteriile, o mașină spectaculoasă. Și poate fi ultimul super-SUV fără electrificare „abundentă”.

Cu un V8 de 4,4 litri sub capotă, BMW X5 M Competition are și cifrele de partea sa. Mai exact: 625 de cai și 750 Nm. Oricum, în detaliu, totul e în clipul de mai jos. Și pe canalul nostru de YouTube, unde n-ar fi deloc rău dacă te-ai abona.

Dar, pe lângă cifrele seci, X5 M are de partea sa și argumente solide. Tehnologie din plin, suspensie reglată fin, tracțiune integrală și diferențial M pe puntea spate. Și, nu în ultimul rând, un interior fabulos.

Pe de altă parte, când prețul de listă e la 144.000 de euro, așteptările sunt uriașe. Și e perfect normal să fie așa. Mai ales că mașina din test are și dotări opționale în valoare de cam 30.000 de euro.

În final trebuie, zic eu, reținută o idee principală. Rațional, mașina nu are sens. Dar asta-i nu-i nici pe departe o mașină de care ai nevoie. Și totuși, te desparți cu greu de ea. Pentru că este o nebunie expandată care sfidează cu succes temele moderne. Asta chiar dacă are tehnologie mild-hybrid pe 48v.

Pentru mine, BMW X5 M este doar o demonstrație. O iluzie pe care bavarezii o scot în față pentru că „se poate”. Și încă e posibil să te bucuri de sunetul și emoția unui V8 împins spre limite.

În schimb, dacă vrei ceva mai rațional, un BMW X7 M60i poate fi oricând o variantă în zona asta de preț.

Comentarii

comentarii

©2018 Motorvlog.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTORVLOG aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

sau

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account