[VIDEO] Test Skoda Fabia: merită să alegi echiparea Style?

Am testat noua Skoda Fabia într-o versiune dichisită, cu pretenții de „lifestyle”, dar și cu un preț care te face să ridici dintr-o sprânceană. Dar, trebuie să ținem cont și de faptul că aceasta este primul model sub-compact cu cinci stele Euro NCAP. După noile norme, care sunt mai stricte și care demonstrează că cele cinci stele nu sunt deloc ușor de atins. 

Skoda Fabia a fost întotdeauna sub-compacta care a pus pe primul loc spațiul și caracterul practic. Și, într-o oarecare măsură, acest lucru nu s-a schimbat. Dar, în versiunea de echipare Style, s-a schimbat percepția asupra mașina. Ai caroserie bi-coloră, jante, plafon și oglinzi negre, dar și un interior reușit, cu inserții colorate și materiale foarte bune. Testul meu e în clipul de mai jos, așa că apasă butonul de play. Și, dacă nu ai făcut-o deja, abonează-te la canalul nostru de YouTube:

În versiunea testată de mine, Skoda Fabia are un preț de listă de 20.125 de euro, cu TVA inclus. Dar, de banii respectivi, primești motorul 1.0 TSI, plus cutia automată cu dublu ambreiaj și șapte trepte. Și crede-mă, acest tandem – motor și cutie – oferă tot ce poate mai bun sub-compacta cehilor. Consum redus, accelerații bune și o agilitate perfectă pentru o mașină din acest segment.

Iar dacă stai să te gândești că acum ai volan și scaune încălzite, instrumentar de bord complet digital, climatizare automată și cinci stele Euro NCAP, e greu să găsești un pachet mai complet. Mai ales că noua Skoda Fabia mizează, în continuare, pe acel caracter practic imbatabil în acest segment. Portbagajul are 380 de litri și poate fi extins la 1.190 de litri dacă rabatezi bancheta fracționat. Iar spațiile pentru depozitare sunt excelent gândite și amplasate.

Dacă ești de părere că Skoda Octavia e mașina care ți se potrivește mai bine, mai jos e testul cu versiunea plug-in hybrid:

Comentarii

comentarii

©2018 Motorvlog.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTORVLOG aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account