Volkswagen Golf GTI Clubsport 45 ediție care aniversează primul hothatch din 1976

Prima generație a modelului Volkswagen Golf GTI a debutat în vara lui 1976. Constructorul german planificase atunci o producție de numai 5.000 de exemplare, dar succesul hothatch-ului avea să depășească orice așteptări. În 45 de ani versiunile Golf GTI au cucerit peste 2,3 milioane de clienți. Pentru a marca această aniversare, este lansată acum ediția Volkswagen Golf GTI Clubsport 45.

Acest model este o versiune a noului Volkswagen Golf GTI Clubsport, care dezvoltă 300 CP și 400 Nm dintr-un motor turbo de 2 litri. Aceste resurse substanțiale sunt livrate către roțile punții din față. Iar un diferențial electromecanic integrat în sistemul de control dinamic ajută la cizelarea comportamentului sportiv.
Volkswagen primește comenzi pentru ediția Golf GTI Clubsport 45 din 1 martie, pentru început în piețe selectate, precum Germania, unde va costa de la 47.790 de euro.

Volkswagen Golf GTI Clubsport 45 se distinge prin plafonul și eleronul vopsite în negru și are pachet Race standard, care include jante Scottsdale de aliaj ușor, cu diametru de 19 inch și detalii subtile în roșu Tornado. Și farurile cu tehnologie IQ.Light LED matrix sunt personalizate cu dungi subtile de culoare roșie. Acest pachet Race mai cuprinde și o evacuare sport, precum și eliminarea limitării vitezei maxime, care în mod normal plafona hothatch-ul la 250 km/h. Totodată multiple inscripții 45 sunt aplicate pe volan, scaunele sport din față și hayon.
CLICK AICI pentru a citi toate detaliile și despre noua generație Volkswagen Golf GTI Clubsport.

Comentarii

comentarii

©2018 Motorvlog.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTORVLOG aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account