[VIDEO] Top 5 HYPER-mașini în 2019

[VIDEO] Top 5 HYPER-mașini în 2019

Salonul auto de la Geneva ne-a adus supersportive pentru toate preferințele, cât să facem un top 5 HYPER-mașini în 2019.

Salonul elvețian este micuț în comparație cu restul saloanelor internaționale. Dar are mereu cel mai mare număr de supercar-uri expuse pe metru pătrat. Anul acesta parcă nu au mai contenit premierele, de la cei mai celebri constructori, până la companii tocmai înființate. Așa că am făcut un top 5 HYPER-mașini în 2019, care au doar ce au fost prezentate publicului.

Despre anonimi vom discuta într-un material separat. Dar acum vă prezint un top subiectiv, al supercar-urilor. Nu am ratat nimic. Vă spun cum și-a permis Bugatti să ceară 11 milioane pe cea mai scumpă mașină nouă vândută vreodată. Vorbesc despre cum Pininfarina oferă Battista tuturor constructorilor de mașini, pentru a-și șterge lacrimile când vor vedea ce înseamnă să accelerezi de la 0 la 100 km/h în mai puțin de 2 secunde, folosind doar energie electrică. Pe de altă parte Koenigsegg Jesko caută să reinventeze cutumele la nivel mecanic și propune o cutie de viteze care sare instantaneu de la o treaptă la alta, pentru a struni 1.600 CP. Mai exact, din a 7-a coboară în a 4-a, fără să treacă prin a 6-a și a 5-a. Fiecare treaptă e selectată direct.

Aston Martin pare că vrea să guste și altă rețetă decât cea a GT-urilor cu motor față, astfel că pregătește nu mai puțin de 3 supersportive cu motoare montate central. Unul este Valkyrie, cu 1.160 CP dezvoltați dintr-un V12 aspirat și un sistem electric, așa că intră lejer în acest top 5 HYPER-mașini în 2019. Nu am rezistat nici lui Ferrari F8 Tributo. El nu aduce o revoluțe tehnologică, dar cumva reușește să îmbunătățescă o rețetă deja perfectă. Toate bune și frumoase, dar la final de zi am pleca acasă și eu și restul redacției MotorVlogTV cu Morgan Plus Six.

Acum pornește clipul și vezi și tu acest top 5 HYPER-mașini în 2019:

 

Comentarii

comentarii

©2018 Motorvlog.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTORVLOG aparține grupului de presă IN MOTION MEDIA.

Conectează-te folosind datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account