[VIDEO] Noua Mazda3: prețuri, motorizări și dotări

Noua Mazda3 a ajuns și în România, așa că am luat mașina la test și am făcut un prim clip video cu ea. Practic, am pus într-o listă cele mai importante șapte chestii pe care trebuie să le știi despre noua Mazda3.

Noua Mazda3 nu iese din tiparul japonezilor care ne-au obișnuit să facă mașini frumoase, care se conduc plăcut. Noua compactă este însă și mai frumoasă și pot spune împăcat că mie mi se pare cea mai atractivă opțiune din acest segment de piață. Iar dacă o mașina atrage privirile pe stradă chiar dacă este gri, atunci e clar că ceva le-a ieșit bine designerilor. Un alt lucru pe care trebuie să-l spun este legat de prețuri. Vei observa că noua Mazda3 are un preț de listă ceva mai mare decât al rivalilor săi principali. Dar nu te speria, prețul este cât se poate de justificat și explic ce și cum în materialul video de mai jos. O altă schimbare este legată de versiunile de echipare disponibile, dar și de modul în care noua Mazda3 poate fi configurată și echipată. Cu mențiunea că din a doua jumătate a anului, atunci când își va face apariția și versiunea SKYACTIV-X, vor intra în gamă și alte niveluri de echipare pentru noua Mazda3. Și dacă tot am ajuns la motorizări, să știi că în momentul de față ai doar două opțiuni. Dar japonezii îți oferă transmisii manuale sau automate pentru fiecare dintre cele două propulsoare disponibile acum.

În continuare, te invit să te uiți la acest prim clip cu noua Mazda3. Desigur, testul complet o să apară în emisiunea MotorVlogTV, de la TVR2.

Urmărește și cele mai importante 7 lucruri despre noua Honda HR-V Hybrid:

 

Află în premieră cele mai importante nouătăți despre noul Renault Clio 5:

 

Comentarii

comentarii

©2018 Motorvlog.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTORVLOG aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account