[VIDEO] noul Mercedes-Benz GLE 450 4MATIC: 7 lucruri esențiale

Noul Mercedes-Benz GLE are la bază filozofia și tradiția modelului care a dar naștere segmentului de SUV-uri premium, iar acum este la cea de-a patra generație. Așa că l-am primit la test și avem un prim video cu cele mai importante șapte lucruri pe care trebuie să le știi despre această mașină.

Prima generație a Clasei M a fost prezentată de Mercedes-Benz în 1997, iar povestea a fost de succes. De abia în 2015, odată cu facelift-ul celei de-a treia generație ML, numele s-a schimbat, iar SUV-ul a primit denumirea GLE. Noi am primit la test noul Mercedes-Benz GLE 450 4MATIC, adică o versiune pe benzină, de 3,0 litri, cu șase-n linie și care te răsfață cu 367 de cai-putere și 500 Nm. Dar, mai mult, noul Mercedes-Benz GLE 450 4MATIC beneficiază de aportul sistemului EQ Boost. Ceea ce se traduce printr-o suplimentare a puterii cu 22 CP și 250 Nm, pentru perioade scurte de timp. Dar mai sunt și multe alte lucri noi, așa că cel mai bine ar fi să urmărești acest clip. Și, evident, să te abonezi la MotorVlogTV, în cazul în care n-ai făcut-o deja:

Pe lângă design și motorizări, noul Mercedes-Benz GLE vine și cu un interior complet nou, dar și cu o nouă cutie de transfer pentru sistemul de tracțiune integrală. În plus, acum poți alege între trei tipuri diferite de suspensie, plus câteva pachete de dotări care să se plieze exact pe modul în care intenționezi să utilizezi mașina. Prețul de listă pentru noul Mercedes-Benz GLE 450 4MATIC pornește de la 71.364 de euro, cu TVA inclus, ceea se înseamnă o diferență destul de consistentă în comparație cu versiunea AMG. Pe lista de motorizări mai apar și trei diesel-uri, dintre care unul de 2,0 litri cu patru cilindri, iar gama urmează să fie completată și de o versiune de tip plug-in hybrid.

În care vrei să urmărești un test tot cu un fel de SUV, dar mult mai scump, aruncă un ochi și pe testul nostru cu Rolls-Royce Cullinan:

Comentarii

comentarii

©2018 Motorvlog.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTORVLOG aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account