Al doilea proiect Rolls-Royce Boat Tail este inspirat de luciul perlelor

Noul proiect Rolls-Royce Boat Tail a fost creat pentru un client care duce mai departe o afacere fondată de tatăl său în industria perlelor. Constructorul britanic nu divulgă mai multe detalii despre acest client care a dorit să rămână anonim. Însă strălucirea perlelor este în mod evident în majoritatea detaliilor lui Boat Tail.

Preț estimat la 26 de milioane de euro

În 2021 Rolls-Royce a prezentat primul proiect Boat Tail. Este vorba despre un cabriolet cu totul special, creat de divizia Rolls-Royce de personalizare care este capabilă să transforme în realitate cele mai grandioase viziuni ale clienților doritori de mașini unicat.

Anul acesta, la noua ediție a prestigiosului Concorso d’Eleganza Villa d’Este patronat de BMW Group, Rolls-Royce a dezvăluit o nouă interpretare a cabrioletului Boat Tail. La evenimentul ce a avut loc în 21 mai lângă Lacul Como din Italia, publicul a putut să descopere strălucirea unui proiect unicat care preia frumusește fascinantă a perlelor.

Exemplarul Boat Tail din 2021 avea un preț estimat la 26 de milioane de euro. Așadar, se poate bănui că și noua sa variantă ar putea avea o valoare la nivel similar.

CLICK AICI pentru a vedea toate detaliile despre exemplarul Boat Tail din 2021.

Noul Rolls-Royce Boat Tail este personalizat cu elemente din sidef

Noul proiect Boat Tail este construit manual și are caroseria formată din panouri de aluminiu de mari dimensiuni. Iar modelarea lor este inspirată de formele yacht-urilor de competiții de la începutul secolului 20.

Clientul lui Boat Tail a furnizat celor de la Rolls-Royce patru cochilii de scoică din colecția sa, pentru ca producătorul britanic să creere o nuanță nouă pentru vopseaua caroseriei. Nuanțele scoicilor au fost combinate cu o nuanță trandafirie. Iar compoziția perlată a vopselei a fost amplificată folosindu-se pulbere din fulgi de mica. Aceasta este o rocă minerală distinsă prin aspectul lucios. Și în cazul lui Boat tail s-au folosit fulgi mica atât de culoare albă, cât și de nuanța bronzului. Capota lui Boat Tail are o cromatică asemănătoare coniacului. Și conține fulgi de mica cu nuanțe de bronz și aur.

Capacul portbagajului este făcut din două panouri de lemn de nuc străbătute de nervuri placate cu aur roz. Și lemnul Royal Walnut a fost ales special de client, deoarece odată cu trecerea timpului acest lemn capată o nuanță care se apropie de cea a coniacului.

Mai trebuie menționat că pe impozanta grilă frontală în stil Panteon este amplasată statueta Spirit of Ecstasy din aur roz.

Interiorul lui Rolls-Royce Boat Tail continuă tema inspirată de scoicile care fac perle

Tapițeria de piele din Rolls-Royce Boat Tail are zone cu nuanțe care imită coniacul și sideful scoicilor. Pielea are o finisare menită să dea senzația că este perlată.
Iar lemnul de nuc Royal Walnut este folosit și pentru inserțiile din habitaclu. Lemnul de pe tunetul transmisiei este traversat de nervuri de aur roz.
În centrul planșei de bord se află ceasul anolog, cu fundal făcut special din sidef furnizat de clientul acestui proiect.

Comentarii

comentarii

©2018 Motorvlog.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTORVLOG aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

sau

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account