Cum arată noul BMW i5 în interior?

Am condus recent noul BMW i5, iar în interior mașina este absolut superbă. Și e greu să găsești ceva care să nu-ți fie pe plac. 

Pentru orice sedan premium, construcția și designul interiorului sunt cruciale. Iar acest lucru e valabil și pentru noul i5. Dar, așa cum bavarezii au demonstrat de-a lungul anilor, Seria 5 a avut mereu un interior pe măsura pretențiilor premium. Iar noua generație nu dezamăgește cu nimic. Din contră, chiar.

Indiferent dacă ești un fan al noilor ecrane și al noului sistem iDrive, calitatea din interior pentru BMW i5 este cât se poate de obiectivă. Iar aici e greu să găsești un defect, oricât de mult l-ai căuta. Oriunde te uiți și orice atingi dai de materiale excelente, finisat cu atenție obsesivă pentru detalii. Cel puțin în cazul versiunii testate de noi, combinația de piele, cristal și aluminiu este încântătoare.

BMW i5 interior

Zona consolei centrale, acolo unde sunt poziționate principalele comenzi este ergonomic gândită, cu butoane excelent integrate într-o suprafață clasică „piano black”. Iar volanul nou, parte din pachetul M Sport, arată și el excelent. Cu o grosime perfectă și insertul „M”, plus ornamente metalice și comenzi ergonomice, frumos ilustrate. De fapt, pentru a-ți da seama cât de bine arată acest interior e suficient să privești portiera.

Aici, boxele sistemul de sunet de la Bowers & Wilkins flanchează comenzile scaunelor și un ornament din lemn unde au fost inserate ornamente metalice absolut fabuloase. Știu, e un simplu detaliu, dar este unul perfect. Și este doar unul dintre exemple.

BMW i5 interior

Sunt multe, chiar foarte multe de spus despre acest interior al noului BMW i5. Dar eu cred că cel mai simplu și mai „ilustrativ” ar fi să arunci un ochi pe testul nostru cu versiunea de top. Nu de altă, dar pe lângă informațiile esențiale despre mașină, avem un capitol întreg dedicat interiorului. Mai jos, la doar un play distanță sau pe canalul nostru de YouTube. Iar dacă ești curios ce alte ornamente mai poți alege pentru planșa de bord și portiere, caută în configuratorul oficial.

Comentarii

comentarii

©2018 Motorvlog.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTORVLOG aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

sau

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account