(VIDEO)Test Mercedes-Benz GLB 250 4MATIC – Biruință prin chibzuință

Mercedes-Benz GLB vine să completeze spațiul dintre GLA și GLB, dar încercarea lui de a ocupa un segment de piață e mai mult decât o râvnă pentru profit.

Pe bună dreptate poți spune că noul Mercedes-Benz GLB arată ca un GLS mai mic. Mult mai mic, de altfel.

O simplă privire aruncată asupra pozelor și poți să-ți dai seama că designerii GLB-ului nu au avut foarte mult de muncă. Au luat un GLS, i-au dat scale down în Photoshop și l-au prezentat șefilor ca pe un model nou. Iar șefii de la Mercedes au zis că merge și așa. Nu pentru că nu au chef de muncă sau chef de urlat la angajați, ci pentru că asta caută lumea – ceva la fel, dar mai mic, mai ieftin, fără să fie mai puțin. Altfel spus, clientul nu prea mai știe ce vrea.

Chiar dacă arată ca un GLS mai mic, asta lucrează în avantajul GLB-ului care este mai degrabă un urmaș al fostului GLK – un crossover robust, util în majoritatea timpului, dar care păstrează identitatea Mercedes-Benz și aspectul premium. E practic, e distractiv de condus, plăcut de personalizat și arată ca un model mai scump. Mercedes-Benz GLB este cea mai chibzuită mașină din gama actuală Mercedes, dar și mult mai relevantă pentru adevăratele nevoi ale clienților de crossover. Și asta pentru că cineva de la Mercedes-Benz a avut suficientă răbdare cu acești clienți capricioși. Le-a ascultat ideile, bune sau rele, le-a ascultat confuziile și certitudinile, apoi le-a transformat într-o mașină care merită să fie luată în seamă nu doar de clienții tradiționali de Mercedes.

Mai jos aveți testul nostru video cu versiunea GLB 250 4MATIC.

 

 

Comentarii

comentarii

©2018 Motorvlog.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTORVLOG aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account