Ford EcoSport Active este propus cu ofertă de lansare de 15.250 de euro cu TVA

După lansarea versiunilor Active ale modelelor Fiesta și Focus, constructorul Ford propune acum și pentru EcoSport același tip de echipare adecvată mai bine aventurării pe teren accidentat. Modelul Ford EcoSport Active are în România un preț de pornire recomandat de 21.100 de euro cu TVA inclus. Însă Ford propune la lansare acest model cu un preț special, dedicat persoanelor fizice, în limita unui stoc.

Modelul Ford EcoSport Active este configurat doar cu motorizarea pe benzină EcoBoost de 1 litru și 125 CP, care este cuplată la o cutie de viteze manuală cu 6 trepte. Oferta de lansare pentru acesta este de 15.250 de euro cu TVA inclus. Prețul modelului este obținut după cumularea suportului comercial acordat de Ford Romania, contravaloare suportului comercial acordat de dealerii participanți la promoție, precum și contravaloarea de 6.500 de lei acordată ca primă de casare prin Programul Rabla.

Versiunea Active a modelului Ford EcoSport construit la Craiova se distinge prin faptul că oferă o mai mare libertate de a circula în afara șoselei, precum escapadele de weekend în natură. Astfel, are gardă la sol mai înaltă (nespecificată de Ford), protecții suplimentare la nivelul caroseriei, precum și îmbunătățiri ale șasiului, de la componente de suspensie și direcție personalizate, până la diferențialul cu derapaj controlat, care are rolul de a optimiza tracțiunea.

La nivel estetic, Ford EcoSport Active are elemente precum acoperiș de culoare neagră, pasaje de roți în culoare Carbon Black, jante de aliaj cu diametru de 17 inch, geamuri spate fumurii, faruri de ceață, faruri cu lumini de zi tip LED.

În configurația ofertei de lansare sunt incluse dotări precum sistemul multimedia SYNC cu touchscreen de 8 inch, sistemul de asistență pre-coliziune cu frânare post-impact, pilotul automat cu limitator de viteză, airbag-urile frontale, laterale față și tip cortină, tapițeria de piele Sensico, aerul condiționat automat, oglinzi retrovizoare acționate electric și încălzite, precum și geamurile față și spate cu acționare electrică.

Comentarii

comentarii

©2018 Motorvlog.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTORVLOG aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account