Give away cu produse Motul

Știm cu toții că iarna nu-i un anotimp foarte prietenos. Așa că am hotărât să facem un „give away” cu un kit de supraviețuire peste iarnă, oferit de Motul România. Tot ce trebuie să faci este să te abonezi la canalul nostru de YouTube și să dai un share clipului de mai jos pe unul dintre conturile tale de Social Media.

Ideea e cam așa: până pe 7 ianuarie te poți abona la canalul nostru de YouTube și intri în joc pentru kit-ul de supraviețuire peste iarnă. Acest kit conține o geacă impermeabilă și anti-vânt, o căciulă, o pereche de mănuși, o racletă, un stick USB și un breloc. Toate produsele fiind oferite de Motul România. Prin urmare, dacă te abonezi la MotorVlogTV până pe 7 ianuarie și share-uiești clipul pe unul dintre conturile tale de Social Media, noi te băgăm în lista finaliștilor. Din lista respectivă, prin random.org vom extrage câștigătorul, imediat după 7 ianurie 2019. Hai, că-i simplu!

 

 

Comentarii

comentarii

©2018 Motorvlog.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTORVLOG aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account