În 2020, BMW a fost cea mai căutată marcă auto pe Google de către români

Folosind datele Google Trends, specialistul în statistici Compare The Market a făcut topul celor mai căutate mărci auto în 2020. Iar BMW a fost brand-ul care s-a bucurat de cele mai multe căutări online în România.

Compare The Market a analizat rezultatele de căutare înregistrate de Google Trends pentru a stabili care au fost cele mai căutate mărci de automobile din 158 de țări la nivel mondial. Țările care au fost omise din acest clasament sunt cele pentru care nu există date sau informațiile sunt prea limitate.

Astfel, s-a constatat că în 2020 marca cea mai căutată la nivel mondial a fost Toyota. Brand-ul japonez a fost cel mai căutat constructor de automobile în 34,8% dintre țările studiate în această analiză. A ocupat primul loc în statisticile de căutare din 55 de țări. Toyota a detronat astfel marca BMW, care s-a bucurat în 2019 de o popularitate fantastică, fiind în topul căutărilor online în 74,8% din cele 158 de țări. În 2020 BMW a fost cea mai populară căutare în 21,5% dintre țări. Mai exact, a fost liderul clasamentului în 34 de țări. Între acestea se numără și România, după cum se vede în harta publicată de Compare The Market.

Pe locul trei în clasamentul general se plasează Mercedes-Benz, care a fost cel mai căutat brand auto în 15 țări. Remarcăm și faptul că Dacia nu figurează drept lider în statisticile de căutare online în nici o țară.

Sursa informațiilor: comparethemarket.com.au

Articolul este ilustrat cu o poză realizată de fotograful Radu Chindriș în cadrul taberei de fotografie #BMWPhotoCamp desfășurată în Harghita și Covasna la invitația BMW România.

Puteți urmări proiectele lui Radu Chindriș accesând:

raduchindris.com

facebook.com/radu.chindris

instagram.com/radu_chindris

Comentarii

comentarii

©2018 Motorvlog.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTORVLOG aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account