În ianuarie, Dacia Sandero a fost al treilea cel mai bine vândut autoturism în Europa

Conform JATO Dynamics, în prima lună a lui 2021, cele mai bine vândute mașini în Europa au fost Toyota Yaris cu 18.094 de unități, Peugeot 208 cu 17.310 unități și Dacia Sandero cu 15.922 de unități.

În tabelul de mai jos, JATO Dynamics ne listează și topul 10 al vânzărilor din Europa. Și putem vedea și o comparație cu cifrele de vânzări înregistrate în luna ianuarie a anului 2020.

Vânzările Dacia Sandero au crescut cu 13% față de aceeași lună a anului trecut, reușind astfel să devanseze popularul Volkswagen Golf, care a înregistrat o scădere cu 42% a unităților comercializate.

Analiza JATO Dynamics a luat în calcul rezultatele din 27 de țări europene. JATO Dynamics a fost fondat în 1984 și este specializat în statisticile și datele despre vânzările de autoturisme și industria auto în general.

Modelul Dacia Sandero se bucură și de revirimentul adus de lansarea celei de a treia generații. Dar generația anterioară încă se mai comercializează în paralel cu noul model. Vedem exemplul Franței, unde pe site-ul oficial dacia.fr încă figurează și a doua generație Sandero.

CLICK AICI pentru a citi toate informațiile despre noua generație de modele Dacia Sandero, Sandero Stepway și Logan.

De asemenea, în clipurile de mai jos puteți vedea testul MotorVlogTV cu noua Dacia Sandero, precum și un comparativ între noua Dacia Logan și Volkswagen Golf VII.

Comentarii

comentarii

©2018 Motorvlog.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTORVLOG aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account