Interior Skoda KAMIQ: prima imagine oficială

Interior Skoda KAMIQ: noul model urmează să fie prezentat oficial în cadrul Salonului Auto de la Geneva din această primăvară, dar avem acum parte de prima imagine cu interiorul. Așa cum ne așteptam, Skoda mizează în continuare pe maximizarea spațiului interior, dar pare că aduce noi materiale, precum și o interfață digitală de dimensiuni generoase.

Interior Skoda KAMIQ: inspirat din conceptul Vision RS

Inspirația noului design pentru interior vine de la conceptul Vision RS. Iar KAMIQ este al doilea model Skoda ce beneficiază de noile linii de design. De exemplu, ecranul tactil este înconjurat de o suprafață de contur, bine delimitată, și care pare să reflecte liniile capotei. În același timp, această suprafață servește și ca un suport cu o ergonomie crescută pentru mâna care utilizează suprafața tactilă. O altă noutate importantă este utilizarea în premieră pentru Skoda a unui instrumentar de bord digital. Fiind disponibil ca dotare opțională, display-ul Virtual Cockpit, are o dimensiune uriașă – 10,25 inch – și este completat de gurile laterale de ventilație ale sistemului de climatizare. Acestea din urmă se extind spre portiere și amplifică senzația de spațiu.

Interior Skoda KAMIQ

Interior Skoda KAMIQ: materiale noi și iluminare ambientală în diferite culori

Consola centrală vine cu elemente noi de decor, iar panourile portierelor față sunt îmbrăcate într-un material moale, cu un finisaj granulat, imitând structura cristalului. Se pare că acest tip de finisaj, granulat, va fi disponibil și pe viitoare modele Skoda. Cusăturile decorative ale tapițeriei vor intra în contrast cu iluminiarea ambientală. Vor fi disponibile culorile alb, roșu și cupru. În plus, opțional, tapițeria va putea fi din microfibră fină, iar pentru a spori confortul, noua Skoda KAMIQ va putea fi echipată cu parbriz, volan și scaune spate încălzite.

Interior Skoda KAMIQ

Interior Skoda KAMIQ: spațiu cât se poate de generos

Noua Skoda KAMIQ are la bază platforma modulară a grupului, astfel că spațiul interior promite să fie generos. Cu un ampatament de 2.651 de milimetri, KAMIQ pare că va oferi suficient de mult spațiu și pasagerilor din spate. Volumul portbagajului este de 400 de litri și se extinde până la 1.395 de litri dacă se rabatează bancheta spate. De exemplu, Volkswagen T-Cross are un ampatament ceva mai mic, de numai 2.563 de milimetri, dar și un portbagaj mai redus (385 de litri). Un alt exemplu este noul Volvo XC40 al cărui ampatament este puțin mai mare – 2.702 milimetri. În fine, Mazda CX-3 are un ampatament mai mic decât noua Skoda KAMIQ – 2.570 mm – și un volum al portbagajului de 350 de litri. Am specificat dimensiunile modelelor concurente, pentru a ne putea face o părere despre cât de mare va fi noul KAMIQ.

Cel mai nou SUV al mărcii cehești va fi prezentat în cadrului Salonului Auto de la Geneva ce se desfășoară între 5 și 17 martie.

Citește mai multe informații despre noua Skoda KAMIQ:

Skoda KAMIQ

 

 

Comentarii

comentarii

©2018 Motorvlog.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTORVLOG aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account