[VIDEO] Noua Dacia Logan sau VW Golf VII: adevărata mașină a poporului

Noua Dacia Logan vs VW Golf VII este un material video pe care l-am făcut în urma comentariilor voastre venite la testul cu noul Logan pe GPL. Pentru că mulți dintre voi sunt de părere că de banii pe care-i dai pe o Dacia nouă, ieși mai câștigat cu ceva la mâna a doua.

Trebuie să punctez încă din start un lucru. Când mă refer la o mașină la mâna a doua, mă refer la una care are are între 3 și 5 ani, cu nu foarte mulțu kilometri. Cine crede că o mașină cu peste 200k de kilometri poate fi comparată cu una nouă, se cam înșeală. În fine, mai jos pe materialul video cu noua Dacia Logan, în compania unui VW Golf VII. Urmărește materialul, spune-mi părerea ta și nu uita să te abonezi la MotorVlogTV, dacă nu ai văcut-o deja.

În acest material avem noua Dacia Logan, în echiparea de top, cu tot cu transmisia CVT. Adică cel mai scump Logan pe care-l poți cumpăra acum. Cu tot cu opționale, mașina testată de mine, costă puțin sub 15.000 de euro, cu TVA inclus. Adică ajunge la un preț aproape dublu față de cel mai ieftin Logan. Dar este o mașină echipată complet, cu tot ce are mai bun Dacia de oferit acum. Golf-ul este și el echipat decent, cu tot ce-ți trebuie la o mașină, astfel încât să nu simți vreo lipsă. Atât Golf-ul din test, cât și noua Dacia Logan, au motoare cu trei cilindri, de un litru. Prețuri de achiziție similare și dotări similare. Dar pentru mine alegerea e destul de simplă în contextul dat.

Dacă te interesează și un test cu noua Dacia Logan, dar în varianta cu GPL, îl găsești mai jos:

În schimb, dacă preferi un noua Dacia Sandero, în echiparea de bază, avem și acel test, tot pe YouTube-ul nostru:

 

Comentarii

comentarii

©2018 Motorvlog.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTORVLOG aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

sau

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account