Maserati Grecale va debuta până la finalul lui 2021

Nu vă reglați ecranele! Așa arată pozele oficiale care anunță sosirea celui de al doilea SUV Maserati. Se numește Grecale și va concura cu Porsche Macan.

Maserati Grecale va fi dezvăluit în deplinătatea sa până la finalul lui 2021. Dar, până atunci, ne sunt prezentate treptat detalii și poze cu ultimile stadii de pregătire ale SUV-ului compact.

Constructorul italian menționează că în prezent prototipurile lui Maserati Grecale sunt supuse la teste intense. Acestea se desfășoară în condiții variate, pe șosea, pe circuit și în off-road, pentru a se colecta informații care vor ajuta la calibrarea finală a modelului de serie.

Maserati plănuiește o investiție de circa 800 de milioane de euro pentru a construi modelul Grecale în Cassion, Italia. În aceeași uzină sunt fabricate atât SUV-ul Alfa Romeo Stelvio, cât și sedanul Alfa Romeo Giulia. Astfel că este de așteptat ca Maserati Grecale să beneficieze în deosebi de zestrea tehnologică a lui Stelvio.

Încă nu au fost confirmate motorizările lui Grecale, însă este de așteptat să fie oferit inclusiv în variantă 100% electrică, urmând planul de electrificare anunțat de Maserati. Pentru modelele MC20 și noua generație GranTurismo și GranCabrio sunt confirmate deja propulsiile alimentate de la priză.

Viitoarea generație Porsche Macan va avea și propulsie pur electrică, astfel că o alternativă electrică pentru Grecale ar fi binevenită.

Macan a fost un pariu foarte câștigător pentru Porsche, având un succes comercial substanțial. Desigur, aceleași speranțe are și Maserati pentru SUV-ul Grecale, care se va alătura fratelui mai mare Levante.

Comentarii

comentarii

©2018 Motorvlog.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTORVLOG aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

sau

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account