Nissan își face magazin online

Nissan tocmai a „deschis” porțile virtuale ale unui showroom virtual de unde poți să-ți cumperi mașina. 

Cumpărăturile online sunt la ordinea zilei, iar Nissan a înțeles foarte bine acest lucru. De aici și până la un showroom virtual, a mai fost doar un pas. Acum, poți accesa „magazinul” folosind site-ul dedicat, poți alege mașina pe care ți-o dorești, o poți achita și o poți primi acasă. Sau o poți ridica personal, în funcție de preferințe.

Lista cu modele disponibile în showroom-ul virtual Nissan este una lungă și cuprinde toate segmentele. Interfața e super-intuitivă, iar filtrele asigură o selecție foarte bună în funcție de preferințele tale. Și, evident, mai toate modelele disponibile aici sunt deja în stoc, au reduceri considerabile, iar nivelul echipărilor este și el foarte variat. Pentru a face o astfel de achiziție poți proceda în două moduri. Selectezi mașina pe care ți-o dorești, o adaugi în „coș” și mai departe poți fie să achiziți o taxă de rezervare în valoare de 500 de euro, fie poți achita integral mașina. Singurul dezavantaj este acela că, momentan cel puțin, nu poți achita integral mașini achiziționate prin programul Rabla. În momentul de față sunt peste 60 de modele în showroom-ul virtual al celor de la Nissan, așa că ai de unde alege.

Mai jos poți să urmărești testul meu cu Nissan X-Trail, o mașină care vine cu reduceri considerabile în acest moment:

În cazul în care te interesează Leaf-ul, găsești în clipul de mai jos toate informațiile:

În fine, dacă Nissan Qashqai este favoritul tău, avem și testul acesta, tot video:

Comentarii

comentarii

©2018 Motorvlog.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTORVLOG aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account