[VIDEO] Test Nissan Qashqai 1.3 DIG-T: ajustări fine

Am testat noul Nissan Qashqai, în versiunea de motorizare de top. Adică un motor de 1,3 litri, supraalimentat. Și echipată cu o transmisie automată cu dublu ambreiaj. Cât să decurgă totul cât mai lin.

Nissan Qashqai este unul dintre cele mai populare SUV-uri compacte disponibile pe piață, iar acest lucru se reflectă cât se poate de bine în cifrele de vânzări. Cea mai nouă versiunea a lui Nissan Qashqai primește update-uri importante, atât din perspectiva design-ului, dar mai ales prin prisma motorizărilor și a transmisiilor disponibile. Noi am testat cea mai puternică versiune pe benzină, cuplată transmisiei automate cu dublu ambreiaj. Cum se comportă noul Nissan Qashqai în această configurație, poți afla cu încredere din testul de mai jos. Iar dacă încă nu te-ai abonat la canalul nostru de YouTube, o poți face cu încredere chiar acum:

Noul Nissan Qashqai 1.3 DGI-T DCT pleacă de la 23.340 de euro, cu TVA inclus, pentru versiunea de echipare Acenta. Mașina testată de noi este prezentă însă în echiparea top. Aceasta se numește Tekna Bose și are câteva elemente foarte atractive. Printre ele se numără tapițeria din piele Nappa cu efect 3D, un sistem de sunet oferit de Bose, dar și pachetul Nissan Safety Shield Plus. Una peste alta, în configurația de test, noul Nissan Qashqai este o mașină extrem de atractivă, ticsită cu echipamente de siguranță, dar și echipată cu toate dotările ce țin de confort. Cu o putere maximă de 157 de cai-putere, dar și cu un moment motor maxim de 270 Nm, disponibil de la 2.000 de rotații pe minut, motorul de 1,3 litri al grupului se descurcă excelent atunci când este cuplat cu transmisia DCT.

În cazul în care te interesează un test cu o mașină aflată la polul opus al lumii auto, aruncă un ochi și pe testul nostru cu noul Porsche 911:


Tot cu un model nipon este și testul de mai jos, cu noua Mazda3 echipată cu motorul Skyactiv-X:

Comentarii

comentarii

©2018 Motorvlog.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTORVLOG aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account