Noul Volkswagen Arteon Shooting Brake: îmbrăcat de ocazie

Arteon este fără îndoială cel mai frumos model din gama Volkswagen și cel care dictează trendul de design al mărci, iar noul Volkswagen Arteon Shooting Brake este cea mai nouă croială a designerilor de la Volksburg.

Nu-i ușor să faci un shooting brake fără să-ți asumi niște riscuri, mai ales într-o piață dominată de SUV-uri și SUV-uri compacte care au atras de partea lor majoritatea clienților cu nevoie de spațiu și versatilitate. Dacă nu te-a convins încă un SUV, iar nevoile tale sunt încă nesatisfăcute, e bine să știi că există alternative mai stilate și uneori mai practice decât acestea. Așa că aruncă un ochi pe scurta noastră prezentare cu noul Volkswagen Arteon Shooting Brake și abonează-te la MotorVlogTV în cazul în care nu ai făcut-o deja.

Noul Volkswagen Arteon Shooting Brake pare a fi ruda mai bine îmbrăcată a unui Passat Variant și îi propune clientului de sedan o variantă prin care să se distingă de ceilalți fără să piardă însă avantajele practice ale unui Variant, cică. Deși adaosul de spațiu pentru portbagaj nu este foarte mare ( 565 litri față de 563 litri pentru versiunea fastback), avantajul major vine atunci când bancheta spate este rabatată (1632 litri față de 1557 litri). Bine, nici aici avantajul nu este chiar atât de major, dar gândiți-vă la noul Volkswagen Arteon Shooting Brake ca la o geantă de ocazie unde e mai important designul decât spațiul oferit acareturilor couture.

Considerat a fi GT-ul din gama Volkswagen, Arteon a primit acum o a doua caroserie care să prelungească viața modelului, dar și plăcerea de a conduce pe distanțe lungi. Designul instagramabil îl face mult mai potrivit și pentru o versiune mai performantă – Arteon R. Având în vedere că Volkswagen nu a mai făcut un model cu adevărat performant în această gamă de la Passat W8, Arteon R vine să susțină o performanță sofisticată pentru ocazii sofisticate.

În cazul în care vrei să afli mai multe și despre noul Volkswagen Golf 8, avem un clip pentru tine chiar aici:

Comentarii

comentarii

©2018 Motorvlog.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTORVLOG aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account