[VIDEO] Test Mercedes-Benz Clasa C All-Terrain: mai bun decât un SUV?

Am testat noul Mercedes-Benz Clasa C All-Terrain în versiunea 220 d 4MATIC și mie mi se pare mai bun decât un SUV de segment similar. Dar poate sunt eu un ciudat…

Mercedes-Benz Clasa C All-Terrain este unul dintre acele modele pe care îl alegi rațional. Dar după multe calcule și teste. Eu am testat mașina și, sincer să fiu, mi-a cam plăcut. Din mai toate punctele de vedere. Mai jos însă e materialul video pe care te invit să-l urmărești. Și, ca de obicei, dacă încă nu te-ai abonat la canalul nostru de YouTube, poate ar fi momentul să o faci:

În timp ce terminam montajul pentru acest test, Mercedes-Benz a prezentat noul GLC. Coincidență surprinzătoare, pentru că doar ce spuneam în video că aș alege All-Terrain-ul în locul unui GLC. Mai ales că prețurile ar fi fost, în cazul vechiului GLC, unele similare. Acum însă nu sunt sigur. Dar știu că All-Terrain-ul Clasei C este o mașină completă, polivalentă și foarte practică.

Motorul diesel, de 2,0 litri, cu tehnologie mild-hybrid, este absolut superb și mi-a adus aminte de motive pentru care diesel-urile moderne merită să trăiască în continuare. Are 200 de cai-putere și 440 Nm, dar consum aproape nimic. În plus, cu un aport de 20 CP și 200 Nm, starter/generatorul ajută din mai multe puncte de vedere. Oferă un boost bine-venit, dar crește eficiența printr-o serie de ajutoare oferite motorului.

În segmentul său, noul Mercedes-Benz Clasa C All-Terrain are câțiva rivali importanți. Audi A4 Allroad sau Volvo V60 Cross Country sunt doar două dintre modelele similare. Dar, în același timp, mașina aceasta „se luptă” cu mai toate SUV-urile compacte din segmentul premium. Atât prin prisma abilităților în „off-road”, cât și prin prisma prețului. Dar, așa cum ziceam, pentru mine un All-Terrain e alegerea mai bună în segmentul acesta.

Dacă te interesează un test cu un alt „tot-teren”, dar la un alt nivel de preț, mai jos e alternativa de buget:

Comentarii

comentarii

©2018 Motorvlog.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTORVLOG aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account