[VIDEO] Cum îți alegi o mașină clasică?

Dacă te gândești la o mașină clasică, deja ți-ai dat seama că sunt multe lucruri de luat în calcul. Așa că încercăm să aflăm cum să îți ușurăm decizia. 

Săptămâna trecută am postat primul episod despre procesele de recondiționare ale mașinilor clasice. Astăzi, discutăm despre cum anume să-ți alegi o mașină clasică. Înțelegem diferențele dintre achiziția unei epave și a unei mașini funcționale și care sunt principalele argumente de care să ții cont în procesul achiziției. Pentru că, în final, cel mai important e să te bucuri de viitoarea ta mașină clasică. Nu să cauți mereu meseriași. Mai jos e clipul complet, așa că dă-i un play. Și, dacă nu ai făcut-o deja, abonează-te cu încredere la canalul nostru de YouTube:

Oldtimer Studio este, probabil, cel mai important atelier de restaurări din România. Iar Cătălin Ghigea ne oferă câteva sfaturi prețioase despre cum să alegi cea mai bună mașină clasică pentru tine. Pentru că respectivul automobil trebuie să ți se potrivească și să-ți îndeplinească mai toate așteptările. Și, desigur, trebuie luate în calcul și aspectele financiare. Pentru că nu sunt deloc de neglijat.

Cătălin ne spune că, cel puțin din punct de vedere financiar, alegerea unei epave e decizia mai înțeleaptă. Iar argumentele te ajută să înțelegi de ce o mașină funcțională, dar care urmează a fi recondiționată, are potențialul de a fi mai scumpă, per total. Totuși, cel mai important lucru e ca mașina să fie completă. Să existe pe ea toate piesele originale, iar intervențiile de-a lungul timpul să fi fost minime.

Dacă încă nu ai văzut primul episod din această serie, mai jos ai clipul întreg:

 

Comentarii

comentarii

©2018 Motorvlog.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTORVLOG aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account