[VIDEO] La o tură prin Dobrogea cu BMW Seria 8 Cabrio

O tură prin Dobrogea cu BMW Seria 8 Cabrio e remediul perfect pentru a scăpa de monotonie. Indiferent de anotimp.

România e o țară minunată când vine vorba despre a găsi drumuri frumoase care să-ți astâmpere pofta de condus. Dar, dacă te-ai săturat de pasuri alpine, atunci o tură prin Dobrogea e pastila perfectă. Iar antidotul pentru plictiseală vine sub forma unui BMW Seria 8 Cabrio, în configurațiea M850i xDrive. Aș putea să scriu multe despre această tură prin Dobrogea, dar mai bine arunci un ochi pe clipul nostru. Și. în același timp, poate te abonezi la canalul nostru de YouTube.

După o tură prin Dobrogea ai multe de povestit. Fie că e vorba despre cetăți, drumuri, lacuri sau destinații mai puțin accesibil. Noi ne-am întors încărcați, dar și puțin dezamăgiți. Și nu din cauza peisajelor, ci mai degrabă de lipsa de interes a celor care ar trebui să promoveze Dobrogea așa cum se cuvine. Pentru că potențialul este enorm. Pe de altă parte, ai putea spune că orice drum se transformă într-o experiență atunci când îl parcurgi cu un BMW Seria 8 Cabrio. Mai ales dacă e un M850i xDrive. Cu tot cu un V8 de 4,4 litri și cu vreo 530 de căluți nărăvași, gata oricând să plece la galop. Și ai avea dreptate. Pentru că mașina este fabuloasă, din toate punctele de vedere. Te răsfață cu un interior superb, dar știe să nu se abată de la ADN-ul mărcii bavareze când vine vorba despre sportivitate. Un M850i Cabrio e un mix aproape toxic, care-ți dă speranțe la 6 din 49. Și da, o tură prin Dobrogea, la volanul unui mașini ce sare de 150.000 de euro, pare să fie o aroganță. Dar nu, nu e. E pur și simplu o experiență. Unică, dar pe care sigur vei vrea să o repeți.

Dacă o tură prin Dobrogea nu-i pe placul tău, urmărește și drumul nostru cu noul BMW X7 până-n buza lacului Sf. Ana:

Sau poți vedea cum am ajuns din București la Budapesta cu cea mai sofisticată mașină de pe planetă:

Comentarii

comentarii

©2018 Motorvlog.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTORVLOG aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account