[VIDEO] Mașini clasice și făuritorii de vise de la Oldtimer Studio

Restaurarea mașinilor clasice este o artă, un business și, înainte de toate, o pasiune.

Despre mașini clasice am putea vorbi ore în șir. Pentru că e greu să faci un rezumat al pasiunii. La Oldtimer Studio, făuritorii de vise reconstruiesc, restaurează și recondiționează mașini clasice. Și o fac extrem de bine. Mai jos e primul episodul al seriei, așa că-i dă-i play când ai timp și liniște să-l urmărești până la capăt. Și dacă încă nu te-ai abonat la canalul nostru de YouTube, ar fi mare păcat să nu o faci. Pentru că mai urmează două episoade.

La Oldtimer Studio am făcut mai multe vizite de-a lungul anilor. Dar abia acum am reușit să filmăm cum trebuie procese complexe prin care automobilele istorice sunt readuse la gloria de altă dată. Cătălin Ghigea ne vorbește despre echilibrul dintre pasiune și business și despre cum funcționează, în mare, un atelier care restaurează mașini clasice. În total vor fi trei episoade din această mini-serie și încercăm să aflăm cât mai multe despre o lume fabuloasă.

Mai jos e un test cu mașină care e departe de caracterul clasic. Dar este o mașină despre care eu cred că are potențial de a ajunge pe lista mașinilor pe care merită să le ai în vedere peste 30 de ani. Honda Civic Type R.

Comentarii

comentarii

©2018 Motorvlog.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTORVLOG aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account