[VIDEO] Test Skoda ENYAQ 80x: singura electrică de care ai avea nevoie

Am testat Skoda ENYAQ 80x, în versiunea Sportline, și cred că putem spune că este singura electrică de care ai avea nevoie. Asta, desigur, rațional vorbind. 

Testul complet cu Skoda ENYAQ 80x e mai jos și-l accesezi cu un singur play. Și, dacă încă nu te-ai abonat la canalul nostru de YouTube, nu uita să o faci:

Cu două motoare electrice și cu tracțiune integrală, ENYAQ 80x este o mașină potentă. Chiar dacă cifrele nu sunt impresionante în lumea electricelor duse la extrem. Dar mașina face suta în 6,9 secunde! În condițiile în care, autonomia la drum întins, cu un stil de condus deloc conservator, depășește 400 de kilometri. Iar în oraș, mergi liniștit peste 500 de kilometri.

Dar pe lângă toate competențele dinamice, acest SUV electric este și unul dintre cele mai practice mașini electrice. Portbagajul uriaș, spațiul disponibil pe banchetă și toate elementele „simply clever” sunt foarte, foarte practice. În plus, în curent alternativ, mașina primește 11 kW. Iar în curent continuu, se încarcă repede, cu peste 100 kW.

Lumea electricelor devine din ce în ce mai aglomerată. Dar eu zic că dacă tot ce te interesează e un SUV cu tracțiune integrală, cu o ținută de drum impecabilă și cu spațiu din plin, atunci cu ENYAQ 80x nu ai cum să dai greș. Pentru că oferă absolut tot ce trebuie. Și, la fel ca orice model Skoda, primești foarte mult pentru cât plătești.

Dacă nu vrei un SUV și nici nu ai nevoie de tracțiune integrală, atunci noul Renault Megane E-Tech este o alternativă minunată:

Comentarii

comentarii

©2018 Motorvlog.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTORVLOG aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

sau

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account