[VIDEO] Îți place cum arată noul Civic?

Noul Civic parcă s-a maturizat puțin comparativ cu generația precedentă. Întrebarea de bază e: ne place cum arată?

Am vorbit despre noul Civic în clipul video de mai jos și despre designul său. Prin urmare, printr-un simplu play te invit să urmărești materialul și să-mi spui cum ți se pare noua generație.

La nivelul dimensiunilor, noua generație a crescut în lungime cu 35 de milimetri, a scăzut în înălțime cu 28 de milimetri, iar ampatamentul a crescut cu 25 de milimetri. Honda și-a dorit un design cu tente sportive, acesta fiind și motivul principal pentru care linia plafonului e mai coborâtă și mai plonjată decât în cazul generației precedente. De fapt, partea finală a hayonului stă mai jos cu 25 de milimetri decât în cazul generației precedente.

Mai mult, pentru un design echilibrat, montanții A au fost mutați spre spate cu 50 de milimetri, pentru a se alinia cu centrul roților. Un alt exemplu de atenție la detalii este poziționarea oglinzilor pe portiere în loc de extremitatea geamurilor, pentru a îmbunătăți vizibilitatea. Capota este fabricată din aluminiu și este cu 43% mai ușoară decât cea a generației anterioare.. Kilograme importante au fost economisite și din greutatea hayonului. Cu o deschidere urișă, hayonul este produs din rășini și este 20% mai ușor decât înainte.

Mașina din spatele meu în echiparea Sport, are jante pe 18 inch și culoarea Premium Crystal Red Metallic, opțională și care costă 450 de euro. În total, poți alege între cinci culori exterioare. Una peste alta, mi se pare că noua Honda Civic este un model care s-a maturizat și cizelat comparativ cu generația pe care o înlocuiește.

Dacă te interesează cum funcționează sistemul de propulsie al noii Honda Civic, mai jos e un scurt clip fix despre asta:

Comentarii

comentarii

©2018 Motorvlog.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTORVLOG aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

sau

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account