[VIDEO] Un MINI electric de curse, capote pictate și Trofeul Sinaia

În weekend, primul MINI electric transformat în mașină de competiții a fost prezent la Trofeul Sinia împreună cu două capote pictate. 

Despre primul MINI electric transformat în mașină de curse am vorbit și cu alte ocazii, dar acum povestea este completată de două capote pictate de Adrian Mitu. Ce-i drept, niciuna dintre ele nu a stat pe mașină, ci au fost expuse pentru a putea fi admirate de toți spectatorii prezenți la Trofeul Sinaia. Noi am filmat și am pus cap la cap toată această experiență. Așa că apasă butonul de play și abonează-te la MotorVlogTV.

Despre acest MINI electric transformat pentru a putea participa în cadrul competițiilor organizate de FRAS s-a vorbit destul de mult. Dar, pe scurt, mașina a primit toate modificările ce țin de siguranță, o suspensie de la KW și anvelope de competiție de la Michelin. În rest, mașina e cam același MINI Cooper SE pe care îl vezi la semafor. Cu toate acestea, parcursul mașinii devine din ce în ce mai bun. Mai ales că ”MIMI” participă și la Slalom, și în SuperRally și în cadrul etapelor de Viteză în Coastă.

Comentarii

comentarii

©2018 Motorvlog.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTORVLOG aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account