Test Audi A6 50 TDI quattro

Test Audi A6 50 TDI quattro

Am testat noul Audi A6 50 TDI quattro, iar evoluția acestui model se simte de la prima cheie. Acum, noul A6 este mai rafinat ca niciodată, are motorizări mai performante și vine cu un șasiu nou care mizează pe un plus de sportivitate.

În testul nostru cu noul Audi A6 50 TDI quattro am avut suficient timp pentru a ne da seama despre cum se mișcă, ce aduce nou și unde mai are Audi de lucrat la acest model. Și spun asta pentru că în acest segment, competiția este una extrem de serioasă. BMW Seria 5 și Mercedes-Benz Clasa E sunt principalii rivali, dar nu trebuie să ignorăm faptul că există și noul Volvo S90, Jaguar XF ori Lexus. În orice caz, cu un preț de pornire – pentru versiunea „Basic” – de 61.530 de euro, cu TVA inclus, Audi A6 50 TDI quattro nu este nici pe departe o mașină ieftină. Dar suma acesta este una pe care o regăsești în interior din primul moment în care ai urcat la volan. Materialele sunt, în cea mai mare parte, excelente, designul este unul impresionant, iar sub capotă ești răsfățat de un V6 de 3,0 litri care nu-și ascunde nici puterea, nici cuplul.

Acum ceva timp făceam un test comparativ între pe atunci noul BMW Seria 5 și Volvo S90, un material ce s-a dovedit destul de controversat pentru că i-am dat câștig de cauză bavarezului. Dacă noul Audi A6 50 TDI quattro este acum cel mai bun model din segment nu pot spune decât după un alt comparativ cu ce pare a fi încă liderul segmentului. Din fericire, acest comparativ urmează în curând, așa că nu uita să te abonezi la canalul nostru de YouTube pentru a fi mereu la curent cu cele mai noi teste, știri sau opinii pe care le urcăm acolo.

În continuare, te invit să urmărești testul nostru cu noul Audi A6 50 TDI quattro. Iar dacă ai vreo sugestie, vreo reclamație sau orice feedback, te rog să-l lași în secțiunea de comentarii, pentru că părerea ta chiar contează pentru mine și pentru echipa MotorVlogTV.


În cazul în care vrei să urmărești un alt test video, de data acesta unul comparativ, noi am avem pentru tine și un test cu noul Audi Q8 vs BMW X6

Comentarii

comentarii

©2018 Motorvlog.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTORVLOG aparține grupului de presă IN MOTION MEDIA.

Conectează-te folosind datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account