VIDEO: Audi Q8 vs BMW X6

Comparativul Audi Q8 vs BMW X6 poate fi catalogat drept unul incorect. Cel puțin din partea fanilor bavarezi. Și asta pentru că BMW X6 este o mașină mai veche decât noul Audi Q8. Obiectiv vorbind însă, orice model din acest segment al SUV-urilor Coupe, trebuie comparat cu etalon segmentului. Adică X6.

Audi Q8 vs BMW X6 este un comparativ care aduce față-n față două dintre cele mai populare versiuni de motorizare pentru fiecare dintre cele două modele. Q8-ul din test este echipat cu versiunea de motorizare 50 TDI quattro. În esență, această motorizare vine cu un V6 de 3,0 litri, care dezvoltă fix 286 de cai-putere și care încorporează un sistem mild-hybrid. De cealaltă parte, BMW X6 vine în versiunea xDrive30d. Tot un diesel, tot de 3,0 litri, dar cu șase cilindri în linie. Puterea sa este ceva mai mică decât a noului Q8 50 TDI, iar acest lucru este evident privind fișa tehnică ce conține datele de performanțe dinamice ale celor două modele. Sigur, Q8 este modelul mai nou și vine cu o serie de abilități pe care X6 încă nu le are. Cum ar fi, de exemplu, suspensia pneumatică. Dar de care viitorul X6 sigur va beneficia.

Audi Q8 vs BMW X6 este un material pe care l-am filmat în toamna acestui an într-unul dintre cele mai enigmatice și impresionante locuri din țară: cheile Dobrogei. Din păcate, frumusețea naturală a locului e știrbită de gunoaiele rămase după tradiționalele grătare, de asflatul aflat în stare critică și, în general, de lipsa de inters pentru a păstra frumosul. În fine, mai jos ai un link cu materialul video Audi Q8 vs BMW X6 pe care te invit să-l urmărești. Iar dacă o să-ți placă clipul, nu uita să ne dai un „like”, un „share” sau, dacă nu-ți place, un „dislike”. Și, evident, nu uita să te abonezi la canalul nostru de YouTube.

 

Comentarii

comentarii

©2018 Motorvlog.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTORVLOG aparține grupului de presă IN MOTION MEDIA.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account