[VIDEO] Cu un Rolls-Royce Phantom de la București la Budapesta

Zilele trecute am fost invitați să livrăm un Rolls-Royce Phantom la Budapesta. Adică să-l luăm din București, de la Automobile Bavaria, și să-l conducem până la Budapesta. Adică vreo 900 de kilometri. Evident, am zis „da!”.

De foarte puține ori ai ocazia în viață să conduci un Rolls-Royce. De și mai puține ori se întâmplă ca acest Rolls să fie chiar un Phantom. Adică vârful de gamă al britanicilor, mașina cu cele mai mari pretenții din lume și cea mai scumpă mașină pe care noi, la MotorVlogTV, am condus-o vreodată. Și, da, nu-i chiar ușor să conduci o mașină de jumătate de milion traversând România. Pe de altă parte, nici prea greu nu e. Așa că mai jos ai clipul video al materialului nostru cu noul Rolls-Royce Phantom, de la București la Budapesta. Enjoy!

Cu un V12 monumental sub capota extrem de lungă, noul Rolls-Royce Phantom știe cum să-ți livreze cei 570 de cai-putere și cei 900 Nm astfel încât să nu te panichezi niciodată. Pentru că totul se întâmplă atât de liniar și de cursiv încât e extrem de greu să intuiești viteza cu care te deplasezi fără să privești vitezometrul. Altfel, mașina asta e o separare de lumea reală cum nu credeam că poate exista. Și da, o poți conduce pentru 900 de kilometri fără să te simți obosit în vreun fel. Sigur, Rolls-Royce Phantom n-a fost construit pentru a fi condus de cel care-l deține. Dar, tot britanici ne-au spus că peste 60% din noii proprietari de Rolls își conduc mașina. Cel puțin din când în când. Acest material a fost realizat cu sprijinul Longines prin intermediul Helvetia Luxury Watches.

În cazul în care îți plac SUV-urile avem și un test cu cel mai pretențios „jeep” de pe piață. Adică noul Cullinan:


Iar dacă vrei ceva mai diamic, aruncă un ochi pe testul nostru cu BMW M4 Coupe, pe Transfăgărășan:

Comentarii

comentarii

©2018 Motorvlog.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

MOTORVLOG aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account